WELLLAB GOODLIVER

40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ
Σύμπλεγμα Υποστήριξης Ήπατος
#07021EU

Μεταξύ των ασθενειών του πεπτικού συστήματος, οι παθολογίες του ήπατος κατέχουν ηγετική θέση. Δυσλειτουργίες του ήπατος μπορεί να εμφανιστούν λόγω πρόσληψης αλκοόλ, ανθυγιεινών τροφών, φαρμάκων, ιογενών και παρασιτικών βλαβών του σώματος και μείωσης της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το WELLLAB GOODLIVER  περιέχει ουσίες που υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος, βελτιώνουν τις διαδικασίες της πέψης και την αναγέννηση των κυττάρων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ WELLLAB GOODLIVER

Η ταυρίνη συμμετέχει στη ρύθμιση της έκκρισης της χολής, βελτιώνει τις λειτουργίες των κυτταρικών μεμβρανών και τη μικροκυκλοφορία. Ενεργοποιεί τις ενεργειακές και μεταβολικές διεργασίες.

Το αμμόφυτο και η αγκινάρα ομαλοποιούν την κατάσταση του ήπατος και της χοληφόρου οδού και ενισχύουν τις κυτταρικές μεμβράνες των ηπατοκυττάρων. Βελτιώνουν τη λειτουργία αποτοξίνωσης του ήπατος.

Το γαϊδουράγκαθο αλληλεπιδρά με τις ελεύθερες ρίζες στο ήπαρ, μειώνοντας την τοξικότητά τους. Συμβάλλει στη βελτίωση της αναγέννησης των ηπατικών κυττάρων. Βοηθά στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού των λιπιδίων.

Η κυστεΐνη (αμινοξύ) βοηθά στην εξουδετέρωση ορισμένων τοξικών ουσιών και εμπλέκεται στη σύνθεση πεπτικών ενζύμων.

Ο ψευδάργυρος και το σελήνιο έχουν αντιοξειδωτική δράση, αυξάνουν την αντίσταση των ηπατικών κυττάρων σε τοξικές επιδράσεις.

Η βιταμίνη Β12, το άλφα-λιποϊκό οξύ, το παλμιτικό ασκορβύλιο βελτιώνουν τη θρέψη των ιστών του ήπατος, επιταχύνουν τις διαδικασίες αναγέννησης.

 

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ «WELLLAB GOODLIVER»

  • Ως στοιχείο σύνθετης θεραπείας για χρόνιες διαταραχές του πεπτικού συστήματος *.
  • Σε μη ισορροπημένη διατροφή.
  • Σε περιπτώσεις εργασίας με βιομηχανικά χημικά (αντιδραστήρια, φυτοφάρμακα κ.λπ.).
  • Μετά τη λήψη φαρμάκων που έχουν τοξική επίδραση στο σώμα (ορμονικά αντισυλληπτικά, αντιβακτηριακά, αντιπυρετικά φάρμακα κ.λπ.).
  • Σε περίπτωση μέθης.

* Σε συνδυασμό με συστάσεις άλλων γιατρών και ειδική διατροφή.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ.

ΣΥΝΘΕΣΗ: ταυρίνη, εκχύλισμα από άνθη αμμόφυτου, εκχύλισμα αγκινάρας, παλμιτικό ασκορβύλιο, κυστεΐνη, κιτρικός ψευδάργυρος, εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου, άλφα-λιποϊκό οξύ, σελήνιο, κυανοκοβαλαμίνη.

Έκδοχα: κάψουλα ζελατίνης (φορέας ζελατίνη, παράγοντας συγκράτησης νερού γλυκερίνη), φορέας λακτόζη-80, παράγοντες αντισυσσωμάτωσης – τάλκης, στεατικό ασβέστιο, διοξείδιο του πυριτίου.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ: οι ενήλικες λήψη 1 κάψουλας 2 φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα. Διάρκεια – 1 μήνας.

ΠΕΔΙΟ ΛΗΨΗΣ: ως πηγή ταυρίνης, λιποϊκού οξέος, φλαβονόλων, φλαβονοειδών, μια πρόσθετη πηγή βιταμίνης C, ψευδαργύρου, σεληνίου, βιταμίνης Β12.

 

Η ΛΗΨΗ 2 ΚΑΨΟΥΛΩΝ (ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ) ΠΑΡΕΧΕΙ:

Ονομασία Περιεχόμενο, mg % της ΕΕΠ1/ ΠΠΑ2
ταυρίνη 240 602
Άλφα-λιποϊκό οξύ 30 1002
Βιταμίνη С 34 571
ψευδάργυρος 18,8 1251**
σελήνιο 0,1 1431**
Βιταμίνη В12 0,006 6001**
φλαβονόλες ως προς τη σιλυμαρίνη 17,4 582
το άθροισμα των φλαβονοειδών ως προς τη ρουτίνη Όχι λιγότερο από 4,8 162

1 ΕΕΠ — επαρκές επίπεδο πρόσληψης σύμφωνα με το προσάρτημα 5 των ενιαίων υγειονο-επιδημιολογικών και υγιεινικών απαιτήσεων για εμπορεύματα που υπόκεινται σε υγειονο-επιδημιολογική επίβλεψη (έλεγχο) της EAEU.

2 ΠΠΑ — ενδεικτική ημερήσια πρόσληψη σύμφωνα με το προσάρτημα 2 του TR και TS 022/2011.

**  Δεν υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο πρόσληψης σύμφωνα με το προσάρτημα 5 των ενιαίων υγειονο-επιδημιολογικών και υγιεινικών απαιτήσεων για εμπορεύματα που υπόκεινται σε υγειονο-επιδημιολογική επίβλεψη (έλεγχο) της EAEU.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:  ατομική δυσανεξία στα συστατικά του προϊόντος, εγκυμοσύνη και θηλασμός. Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη λήψη.

Πιστοποιητικό κρατικής εγγραφής No.RU.77.99.11.003.R.001901.07.20 με ημερομηνία 08.07.2020.

25.6 €