WELLLAB B-COMPLEX

2 ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ 60 ΚΑΨΟΥΛΕΣ
#07026EU

WELLLAB BCOMPLEX  — ένα σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων, χωρισμένο σε 2 δόσεις: πρωί και βράδυ.

  • Οι κάψουλες «πρωί» περιέχουν βιταμίνες Β και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας και απόδοσης καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Οι κάψουλες «απόγευμα» περιέχουν βιταμίνες Β, βιταμίνη D, χαλκό, τρυπτοφάνη και εκχύλισμα βαλεριάνας. Αυτά τα συστατικά βοηθούν στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων στο σώμα από τους παράγοντες στρες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ WELLLAB BCOMPLEX

Κάψουλες «πρωί»

Οι βιταμίνες В1 και В3  συμμετέχουν σε μεταβολικές διεργασίες, συμβάλλοντας στη μετατροπή των θρεπτικών συστατικών σε ενέργεια.

Η βιταμίνη В2  παίζει σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση των οπτικών λειτουργιών, της σύνθεσης αιμοσφαιρίνης, που είναι απαραίτητες για την υγεία του δέρματος και των βλεννογόνων.

Χολίνη— ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για το νευρικό σύστημα που επηρεάζει τον μεταβολισμό των υδατανθράκων ρυθμίζοντας τα επίπεδα ινσουλίνης στο σώμα.

Η βιταμίνη Е και ο ψευδάργυρος ενεργοποιούν το αντιοξειδωτικό ανοσοποιητικό σύστημα, είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας του αναπαραγωγικού συστήματος.

Η βήτα-καροτίνη ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την αναγέννηση των ιστών, συμμετέχει στους μηχανισμούς φωτοϋποδοχής του ματιού.

Κάψουλες «απόγευμα»

Η βιταμίνη В5  επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης, συμμετέχει στη σύνθεση αντισωμάτων, είναι απαραίτητο για την δημιουργία και ανάπτυξη κυττάρων στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

H βιταμίνη В6  είναι απαραίτητη για το ΚΝΣ, προάγει τον μεταβολισμό ενέργειας και υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς διατηρώντας τα φυσιολογικά επίπεδα ομοκυστεΐνης.

Η βιταμίνη В9 είναι απαραίτητη για την κυτταρική ανανέωση και συμμετέχει στη σύνθεση αμινοξέων που είναι υπεύθυνα για τη διάθεση και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Υποστηρίζει την αναπαραγωγική λειτουργία.

Η βιταμίνη В12 είναι υπεύθυνη για την αναγέννηση των νευρικών ινών, συμμετέχει στη σύνθεση ορμονών και νευροδιαβιβαστών που ελέγχουν τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Η βιταμίνη βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και διατηρεί τη δύναμη του οστικού ιστού.

Η βιοτίνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την ανάπτυξη και ανανέωση των κυττάρων, διατηρεί την υγεία του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών.

Ο χαλκός υποστηρίζει τη δομή του συνδετικού ιστού και είναι απαραίτητος για το σχηματισμό κολλαγόνου.

Το εκχύλισμα τρυπτοφάνης και βαλεριάνας ανακουφίζει από το άγχος και προετοιμάζει το σώμα για ύπνο.

Συστατικά πρωινών καψουλών: 300 mg Διτρυγική Χολίνη, Ζελατίνη, λακτόζη, 50 mg Οξική Τοκοφερόλη, 32 mg Κιτρικός Ψευδάργυρος, 25 mg Νιασίνη, Τάλκης Ε553, 5 mg β-καροτένιο, Στεατικό ασβέστιο Ε470, 3 mg Υδροχλωρική Θειαμίνη, 3 mg Ριβοφλαβίνη, Γλυκερίνη Ε422.

1 κάψουλα περιέχει βάρος, mg % ΔΤΑ*
Χολίνη 123
Βιταμίνη Е 16,8 208
Ψευδάργυρος 10 100
Νιασίνη 25 156
Βήτα-καροτένιο 1
Υδροχλωρική θειαμίνη 3 272
Ριβοφλαβίνη 3

Συστατικά απογευματινών καψουλών: 200 mg Γαλακτικό Μαγνήσιο, 100 mg Τρυπτοφάνη, Ζελατίνη, 80 mg Ριζώματα βαλεριάνας με ρίζες (εκχύλισμα), Λακτόζη, Τάλκης Ε553, 7,5 mg Ασπαρτικός Χαλκός, Παντοθενικό Ασβέστιο, Στεατικό Ασβέστιο Ε470, 3 mg Υδροχλωρική Πυριδοξίνη, 3 mg Χοληκαλσιφερόλη 100 IU, 0,4 mg Φυλλικό Οξύ, Γλυκερίνη Ε422, 0,11 mg Βιοτίνη, 0,003 mg Κυανοκοβαλαμίνη.

1 κάψουλα περιέχει βάρος, mg % ΔΤΑ*
Μαγνήσιο 20,5 5,46
Χαλκός 1,25 125
Βιταμίνη D 0,0075 15
Φυλικό οξύ 0,4 200
Βιοτίνη 0,11 220
Κυανοκοβαλαμίνη 0,003 120

* ΔΤΑ -Διατροφική Τιμή Αναφοράς

Συνιστώμενη χρήση: Για ενήλικες: 1 πρωινή κάψουλα κατά το πρώτο γεύμα, 1 απογευματινή κάψουλα κατά τη διάρκεια του βραδινού γεύματος. Συνεχίστε για 1 μήνα.

Προειδοποιήσεις:

  • Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά
  • Μην καταπιείτε εάν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά
  • Έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες δεν πρέπει να παίρνουν το προϊόν
  • Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη λήψη
  • Μην υπερβαίνετε την αναφερόμενη συνιστώμενη ημερήσια δόση
  • Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν ως υποκατάστατο για μια ποικίλη διατροφή
  • Χωρίς γλουτένη

Συνθήκες αποθήκευσης: Μακριά από άμεσο ηλιακό φως. Διατηρήστε αυτήν τη συσκευασία σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25 ºC και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 60 %

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Οδός Sibpharmcontract LLC, 8 Nakhimov, κτίριο 11, Τόμσκ, 634034 Ρωσία

ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ: EcoTradeMarket s.r.o., Radiova 1325/5, Hostivar, 102 00 Praha 10, Τσεχία Τηλ +420771140036 (CZ)

ΠΑΡΤΙΔΑ NO, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ: Δείτε τη συσκευασία

34.0 €