TEAVITALL EXPRESS SPRING DRAIN EFFECT, 30 FILTER BAG

Food supplements
#01599EU

ΠΑΚΕΤΟ 60 Г(30x2Γ)

Τα προβλήματα που σχετίζονται με τα νεφρά επηρεάζουν αρνητικά όλες τις πλευρές της ζωής ενός ατόμου – από το αίσθημα δυσφορίας στην εργασία και στο σπίτι έως την εξωτερική κατάσταση του σώματος. Το τσάι TeaVitall Spring δημιουργείται σύμφωνα με τη συνταγή του δημιουργού από υψηλής ποιότητας, επιλεγμένο πράσινο τσάι από τη Γιουνάν, χρυσόβεργα, θυμάρι, κόκκινα μύρτιλα και άλλα φυτικά συστατικά.

Αποσκοπεί στη βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος των νεφρών, βοηθά στην ομαλοποίηση της ισορροπίας νερού-αλατιού στον οργανισμό, και συμβάλλει στην απομάκρυνση του υπερβολικού υγρού και των τοξινών από το σώμα.

Το μπουκέτο του ροφήματος τσαγιού αποτελείται από αρωματικά βότανα και αναδύει μια γλυκιά επίγευση γλυκόριζας.

Το πρήξιμο, οι συχνές επισκέψεις στη τουαλέτα, η αδιαθεσία και ακόμη και ο ανυπόφορος πόνος είναι τυπικά σημάδια διαταραχής της λειτουργίας των νεφρών. Συνοδεύονται συχνά από συνεχή κόπωση, ρίγη σε ένα ζεστό δωμάτιο, απώλεια όρεξης και δυσκολία στον ύπνο. Έχει αποδειχθεί ότι οι διαταραχές στη λειτουργία του συστήματος των νεφρών οδηγούν σε αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Αυτό μπορεί επίσης να σηματοδοτηθεί από κράμπες και πόνο στη μέση. Οι λόγοι για τη δυσλειτουργία του ουροποιητικού συστήματος μπορεί να είναι διαφορετικοί: μακροχρόνια φαρμακευτική αγωγή, υποθερμία, επιπλοκές μετά από μια γρίπη, δραματική απώλεια βάρους.

Σε περίπτωση εμφάνισης  συμπτωμάτων που σχετίζονται με διαταραχές της λειτουργίας των νεφρών, η καλύτερη λύση είναι ένας γύρος κατανάλωσης τσαγιού TeaVitall Spring.

Αυτό θα συμβάλει στην επαναφορά της ισορροπίας νερού-αλατιού στον οργανισμό σας, στην απαλλαγή από το πρωινό πρήξιμο, στο να πείτε αντίο στο αίσθημα βάρους στα πόδια στο τέλος της ημέρας, στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης κυστίτιδας και στην επίλυση προβλημάτων του ουροποιητικού συστήματος που σχετίζονται με την ακατάλληλη διατροφή, την κακή οικολογία, με μια μακροχρόνια φαρμακευτική θεραπεία, με τον καθιστικό τρόπο ζωής και με το άγχος.

1-2 φακελάκια τσαγιού σε 150-200 ml  ζεστού νερού ( 90 ° C)

Χρόνος Προετοιμασίας:  7-9 λεπτά

Μπορεί να καταναλωθεί τόσο ζεστό όσο και κρύο.

Να μην καταναλώνεται σε περίπτωση που υπάρχει δυσανεξία στα συστατικά.

 

Προειδοποιήσεις:

 

– Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για παιδιά!

– Αυτό το τσάι δεν προορίζεται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

– Πιθανή δυσανεξία στα συστατικά του πρόσθετου τροφίμων.

– Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση.

– Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά!

– Αυτό το προϊόν δεν υποκαθιστά μια καλά ισορροπημένη διατροφή.

– Αυτό το τσάι είναι χωρίς γλουτένη και λακτόζη.

 

Πριν από την κατανάλωση, συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Πράσινο τσάι Yunnan (云南银丝) ,  χρυσόβεργα (φύλλα), πολυκόμπι  (φύλλο), θυμάρι (φύλλο),  κόκκινο μύρτιλο  (φύλλα), chimaphila umbellata (φύλλα), αγγελική (ρίζα), γλυκόριζα (ρίζα), ελίχρυσος (λουλούδια).

Η Χρυσόβεργα  βοηθά στη βελτίωση της έκκρισης-απέκκρισης της λειτουργίας των νεφρών, ρυθμίζει το μεταβολισμό νερού-αλατιού. Χρησιμοποιείται από καιρό ως διουρητικό. Βοηθά επίσης στη διάλυση των λίθων στα νεφρά και στην ουροδόχο κύστη.

Το Πολυκόμπι  εχει αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση και επίσης προάγει την απόρριψη ασβεστίου από τα νεφρά.

Το Θυμάρι έχει αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Είναι αποτελεσματικό κατά των φλεγμονώδων διεργασιών, οι οποίες επιδεινώνονται από τη παθογόνο μικροχλωρίδα, που έχει ανοχή στα αντιβιοτικά.

Το Κόκκινο μύρτιλο μαλακώνει τις πέτρες και απομακρύνει τα άλατα που βρίσκονται στον οργανισμό, γι’αυτο και χρησιμοποιείται συχνά στη σύνθετη θεραπεία και πρόληψη της κυστίτιδας, της ουρολιθίασης και της πυελονεφρίτιδας.

Chimaphila umbellata (Zimolubka) ανακουφίζει από τους σπασμούς και διατηρεί το νεφρικό επιθήλιο σε υγιή κατάσταση. Έχει διουρητική, αντιφλεγμονώδη, και αντισηπτική δράση. Τα φλαβονοειδή που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή του έχουν ευεργετική επίδραση στο οίδημα και στις αρθρώσεις.

Η Αγγελική —ομαλοποιεί το μεταβολισμό και τη λειτουργία των νεφρών και του ήπατος.

Η Γλυκόριζα έχει ιδιότητες που μοιάζουν με αυτές των οιστρογόνων, με αποτέλεσμα να βοηθά στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας στον γυναικείο οργανισμό. Έχει έντονη ανοσοδιεγερτική και αντιφλεγμονώδη δράση σε λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Η γλυκόριζα είναι ένα φυσικό απορροφητικό που βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

Eλίχρυσος προωθεί τη θεραπεία ασθενειών του ήπατος, της χοληδόχου κύστης και των νεφρών. Αυτό οφείλεται στις χολερετικές, αναλγητικές, αντιβακτηριακές, αιμοστατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του.

6.6 €