TEAVITALL EXPRESS BREEZE ANTIOXIDANT PROTECTION, 30 FILTER BAG

Food supplements
#01598EU

ΠΑΚΕΤΟ 45 Г(30x1.5Γ)

Κάθε άτομο χρειάζεται ξεκούραση. Λόγω της συνεχούς πίεσης και του αυξημένου άγχους, στον οργανισμό αρχίζουν να εμφανίζονται δυσλειτουργίες: μπορεί να εμφανιστούν νέες ασθένειες, αύξηση της αρτηριακής πίεσης, ταχυκαρδία και συναισθηματική εξάντληση.

Το χαλαρωτικό ρόφημα τσαγιού Balance της σειράς TeaVitall είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τη συνταγή του δημιουργού από ιβίσκο υψηλής ποιότητας, τσάι Κουρίλων νήσων, μέντα, παναγιόχορτο  και άλλα φαρμακευτικά βότανα. Η ισορροπημένη του φόρμουλα συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του νευρικού συστήματος, βοηθά στην αντιμετώπιση του στρες, ομαλοποιεί τον ύπνο, αποκαθιστά τη δύναμη και βελτιώνει την ψυχική απόδοση.

Το μπουκέτο του ροφήματος αναδύει ένα φρέσκο ​​άρωμα μέντας και μια  απαλή ξινάδα ιβίσκου, ενώ αφήνει μια γλυκιά επίγευση γλυκόριζας.

Ο σύγχρονος άνθρωπος βρίσκεται συνεχώς υπό πίεση. Ο ταραχώδης ρυθμός ζωής, η διαμονή σε μειονεκτούσες περιοχές, ο θόρυβος των πληροφοριών (πολιτικές ειδήσεις, σκάνδαλα στη σοουμπίζ, παρεμβατική διαφήμιση) συχνά οδηγεί σε συναισθηματική εξάντληση.

Πολλές γυναίκες που «ζουν στη δουλειά» βιώνουν έντονη δυσφορία από το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο και τις εκδηλώσεις της εμμηνόπαυσης.

Το ρόφημα τσαγιού Balance από τη γραμμή TeaVitall θα βοηθήσει να ξεπεραστεί η ψυχική εξάντληση. Έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα, βοηθά στην καταπολέμηση του στρες και του άγχους, διεγείρει την ψυχική δραστηριότητα και ομαλοποιεί τον ύπνο.

Με το ρόφημα τσαγιού Balance, θα κοιμάστε ευκολότερα και καλύτερα, θα εργάζεστε με τη μέγιστη παραγωγικότητα και θα σταθεροποιήσετε την ψυχο-συναισθηματική σας κατάσταση. Το σώμα θα λαμβάνει ανοσολογική υποστήριξη, πράγμα που θα καθιστά ευκολότερο για αυτό να αντιμετωπίσει το άγχος.

1-2 φακελάκια τσαγιού σε 150-200 ml  ζεστού νερού ( 90 ° C)

Χρόνος Προετοιμασίας:  7-9 λεπτά

Μην λαμβάνετε σε περίπτωση που έχετε  δυσανεξία στα συστατικά.

Αντενδείξεις: χωρίς αντενδείξεις, εκτός από την ατομική δυσανεξία στα συστατικά. Το προϊόν δεν προορίζεται για θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.

 

Πριν από τη λήψη, συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Τσάι Κουρίλων νήσων  (φύλλα), χαμομήλι (άνθη), ιβίσκος (άνθη), Παναγιόχορτο , μέντα (φύλλο), μύρτιλο Σιβηρίας , θυμάρι , γλυκόριζα (ρίζα), γλυκάνισο ,  Ατρακτυλίδα (πέταλα), μολόχα (άνθη).

 

Το τσάι Κουρίλων νήσων  παρέχει βαθύ, ξεκούραστο ύπνο και συμβάλλει στη γρήγορη ανάρρωση μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Το χαμομήλι έχει ήπια ηρεμιστική και υπνωτική δράση και μειώνει το άγχος. Χάρη στις ιδιότητές του, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος.

Ο υβίσκος συνιστάται για την αϋπνία, καθώς τα τα άνθη του έχουν ευεργετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, και συνολική ενισχυτική δράση.

To Παναγιόχορτο  Θεωρείται ειδικό ίαμα για την ταχυκαρδία, όταν προκαλείται από άγχος και άλλα παρόμοια αίτια. Συνίσταται στους πόνους του στήθους (ισχαιμικές αρρυθμίες) όταν συνοδεύονται από δύσπνοια, αίσθημα πνιγμού και φόβο. Επίσης αναφέρεται θετική δράση του βοτάνου σε νευρασθένειες, αϋπνία, υστερία, επιληψία και αρτηριοσκλήρυνση των εγκεφαλικών αγγείων.

Η μέντα καταπραΰνει το νευρικό σύστημα, βοηθά στην εστίαση, βελτιώνει την εγκεφαλική κυκλοφορία και την εγρήγορση. Παράλληλα, διεγείρει τον εγκέφαλο και βελτιώνει τη μνήμη.

Το μύρτιλο Σιβηρίας ενδείκνυται για άγχος, κατάθλιψη και διαταραχές του ύπνου. Είναι ένας πραγματικός παράγοντας αύξησης της ενέργειας σε περίπτωση απώλειας δύναμης και αβιταμίνωσης.

Το θυμάρι είναι καλό για χαλάρωση του νευρικού συστήματος και διόρθωση των επιπτώσεων του στρες.

Η γλυκόριζα είναι ένα φυσικό απορροφητικό που βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

Ο Αστεροειδής γλυκάνισος αυξάνει την αντίσταση στο στρες, αυξάνει τις άμυνες του οργανισμού, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και εξομαλύνει τις εκδηλώσεις του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Η Ατρακτυλίδα  έχει ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα.

Η Μολόχα  έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα.

6.6 €