ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΦΥΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ BALANCER BIO-TOPPING «ΑΧΛΑΔΙ & ΣΥΚΟ », ΓΛΥΚΟ

7 ΜΕΡΙΔΕΣ
#01221EU

Μπροστά σας βρίσκεται ένα σύνθετο προϊόν – ένα συμπυκνωμένο συμπλήρωμα διατροφής, το BALANCER Bio-topping.

Το BALANCER Bio-topping αποτελείται από κοκκοποιημένες φυτικές ίνες από λινάρι και μαύρο κύμινο με θρυμματισμένα φρούτα και εκχυλίσματα φρούτων, ξηρών καρπών, καρπών αγκινάρας Ιερουσαλήμ (τοπιναμπούρ) και τζίντζερ.

Υπάρχουν 3 γεύσεις στη σειρά, 2 από τις οποίες είναι γλυκές λόγω της «ζάχαρης πεπονιού» και μία είναι πικάντικη-αλμυρή λόγω του ροζ αλατιού Ιμαλαΐων και του δεντρολίβανου.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Οι φυτικές  ίνες Bio-topping, δεν σας προσφέρουν μόνο αποτοξίνωση, αλλά και διατροφική απόλαυση! Το λεπτό, φυσικό άρωμα των premium εκχυλισμάτων συνδυάζεται αρμονικά με την ελαφριά στυφάδα των φυτικών ινών, και όλα αυτά συμπληρώνονται από την υγιεινή γλυκύτητα της ζάχαρης πεπονιού χωρίς θερμίδες, συναρπάζοντας τους αισθητήρες της όσφρησης και της γεύσης!

ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ!

αποτοξίνωση, απαλή απορρόφηση των τοξινών από το γαστρεντερικό σωλήνα;

θρέψη της φυσικής μικροχλωρίδας;

λεπτότητα και ελαφρότητα;

ρύθμιση ανοσοποιητικού.

ΧΡΗΣΗ:

Μoνάχα ένα κουταλάκι του γλυκού BALANCER Bio-topping θα σας προσφέρει οφέλη και απόλαυση! Προσθέστε μια κουταλιά Bio-topping σε κεφίρ, γιαούρτι, τυρί cottage, πόριτζ – και γεμίστε αποτοξίνωση και απόλαυση!

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ:

Δεν συνιστάται η χρήση φαρμάκων μαζί με τις φυτικές ίνες. Το προϊόν δρα ως δραστική ουσία που μπορεί να διασπάσει και να απορροφήσει τα στοιχεία της σύνθεσης των φαρμάκων (ως ροφητική ουσία). Το ελάχιστο χρονικό διάστημα μεταξύ της λήψης φυτικών ινών και της φαρμακευτικής αγωγής πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 ώρες.

Φυτικές ίνες απαλού ατμού υπό κενό:

ΡΟΦΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ-ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ και ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ = ροφητικές αδιάλυτες ίνες μαλακού ατμού: σπόροι μαύρου κύμινου, σπόροι λιναριού, πίτουρο σιταριού.

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑ = διαλυτές πρεβιοτικές ίνες: καρπός αγκινάρας Ιερουσαλήμ, καρπός μήλου.

Η ερυθριτόλη (γλυκαντικό πεπονιού) είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που έχει γεύση σαν ζάχαρη. Έχει 0 θερμίδες, γλυκαιμικό δείκτη = 2. Δεν επηρεάζει τα επίπεδα ινσουλίνης και σακχάρου στο αίμα. Δεν προκαλεί τερηδόνα. Δεν προκαλεί σχηματισμό αερίων στο γαστρεντερικό σωλήνα. Η χρήση του γλυκαντικού δεν αυξάνει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης στο αίμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα οδηγήσει στην ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης.

ΟΡΥΚΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ= ροζ αλάτι Ιμαλαΐων.

 

ΤΙ ΟΦΕΛΗ ΕΧΕΙ;

Αυξάνει το αίσθημα κορεσμού. Ελέγχει το βάρος – η γλυκόζη με τη βοήθεια των φυτικών ινών σε ατμό υπό κενό απορροφάται πιο αργά στο αίμα, με αποτέλεσμα οι υδατάνθρακες να εναποτίθενται σε μικρότερη ποσότητα στο στρώμα λίπους.

Καθαρίζει τη γαστρεντερική οδό – απορροφά και απομακρύνει σκωρία και τοξίνες. Δίνει μια αίσθηση ελαφρότητας και ευθυμίας.

Συμβάλλει στην υγιή πέψη και στη φυσιολογική περίσταλση. Η ταχύτητά της εξαρτάται άμεσα από τις ίνες που παρέχονται με την τροφή.

Βελτιώνει τη μικροχλωρίδα του εντέρου, δημιουργώντας ένα θρεπτικό μέσο για την αναπαραγωγή των δικών του φιλικών συμβιωτικών βακτηρίων, βελτιώνει τη λειτουργία εκκένωσης του εντέρου.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΤΜOY ΥΠΟ ΚΕΝΟ

ΣΤΑΔΙΟ 1

Από τους σπόρους του μαύρου κύμινου, του λιναριού και της κολοκύθας, λαμβάνεται λάδι ψυχρής έκθλιψης για την μείωση της περιεκτικότητας σε θερμίδες και αύξηση της διάρκειας ζωής του προϊόντος.

 

ΣΤΑΔΙΟ 2

Οι απολιπανμένοι σπόροι που προκύπτουν υφίστανται άλεση του μεσαίου κλάσματος σωματιδίων, τα οποία είναι βέλτιστα για την απορρόφηση σκωρίας και τοξινών. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι ίνες του μαύρου κύμινου και των σπόρων λιναριού είναι αρκετά σκληρές, δηλ. έχουν υψηλή πυκνότητα – μπορούν να γρατζουνίσουν τον γαστρεντερικό σωλήνα. Για να αποφευχθεί αυτό, επεξεργαζόμαστε τις φυτικές ίνες που προκύπτουν με ατμό χαμηλής θερμοκρασίας υπό κενό. Η ίνα τοποθετείται σε δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα, το δοχείο εκκενώνεται, δηλ. ο αέρας αφαιρείται από αυτό. Μετά από αυτό, παρέχεται ατμός σε θερμοκρασία 40 βαθμών και για 30-60 λεπτά οι φυτικές ίνες μαγειρεύονται μέσα στο δοχείο αργά και προσεκτικά.

 

ΣΤΑΔΙΟ 3

Στη συνέχεια, αφαιρείται ο ατμός και πραγματοποιείται ήπιο στέγνωμα, επίσης σε θερμοκρασία 40 βαθμών. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, τα σωματίδια των φυτικών ινών γίνονται πιο μαλακά και καθίστανται έτοιμα για κατανάλωση.

8 €