Χειροποίητο φυσικό συμπαγές και σε στερεή μορφή σαπούνι

#02771EU

Φροντίστε το δέρμα σας με ένα λεπτό επιδόρπιο με ένα αξέχαστο άρωμα γιαουρτιού βατόμουρου. Το χειροποίητο σαπούνι Sharme Soap είναι ικανό να ξυπνήσει ευχάριστες αναμνήσεις και να σας δώσει πραγματική ευχαρίστηση από τη χρήση του. Η σύνθεση του σαπουνιού εμπλουτίζεται με δραστικά συστατικά πολύτιμων φυτικών λιπών και σαπωνοποιημένων βουτύρων από shea, καρύδα, καλαμπόκι και ελιά, που κάνουν το δέρμα απαλό και βελούδινο. Για επιπλέον θρέψη, προσθέσαμε στη συνταγή κρέμα. Η φυσική και φιλική προς το περιβάλλον φόρμουλα χωρίς parabens, φωσφορικά και θειικά, καθαρίζει απαλά και προσεκτικά ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα, διατηρώντας παράλληλα το φυσικό λιπιδικό φράγμα του δέρματος. Λόγω του σχηματισμού άφθονου αφρού, το σαπούνι είναι οικονομικό στην κατανάλωση.

Η σειρά από φυσικά χειροποίητα σαπούνια Sharme Soap δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μια κρύα τεχνολογία “από το μηδέν”, η οποία συνεπάγεται την παραγωγή ενός προϊόντος όχι από μια έτοιμη βάση σαπουνιού, αλλά από φυσικά φυτικά έλαια, χωρίς τη χρήση συνθετικών συστατικών και τεχνητών τασιενεργών. Με τη κρύα μέθοδο, το σαπούνι ωριμάζει για τουλάχιστον 21 ημέρες, ενώ με τη θερμή μέθοδο μέσα σε  6 ώρες. Η χρήση του σαπουνιού που έχει κατασκευασθεί σύμφωνα με αυτή τη συνταγή δεν προκαλεί ξηρότητα, πίεση ή ερεθισμό του δέρματος.

Προϊόν που απαιτεί ειδικό καθεστώς θερμοκρασίας.

Ημερομηνία λήξης: 24 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής.

Προτάσεις αποθήκευσης και χρήσης:

Φυλάσσεται σε ξηρή, καλά αεριζόμενη διάτρητη ξύλινη ή πλαστική σαπουνοθήκη, προστατευμένη από το φως και μακριά από παιδιά, σε θερμοκρασίες από +5 έως +25 ° C και σχετική υγρασία που δεν υπερβαίνει το 70%.

* Το σαπούνι κατασκευάζεται με το χέρι, επομένως το σχήμα, το χρώμα και το μέγεθος του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς.

Αντενδείξεις: μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση ατομικής δυσανεξίας στα συστατικά.

Εφαρμογή: Απλώστε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού σε υγρό δέρμα, κάντε αφρό και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

5.9 €