Σφουγγαρίστρα με ψεκαστήρα Green Fiber AERO

#06105EU

Η σφουγγαρίστρα AERO είναι μια νέα μορφή καθημερινού υγρού καθαρισμού που είναι εύκολη στη χρήση.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χάρη στη δεξαμενή που είναι ενσωματωμένη στη λαβή, το υγρό κατανέμεται ομοιόμορφα και η χρήση της σφουγγαρίστρας γίνεται ακόμα πιο άνετη. Το βάρος του νερού κατανέμεται σε όλο το μήκος της λαβής.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Χάρη στη συμπαγή δεξαμενή νερού, μπορείτε εύκολα να βρέξετε την επιφάνεια και να αφαιρέσετε τη βρωμιά με ένα ειδικό ακροφύσιο μικροϊνών.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο σχεδιασμός της σφουγγαρίστρας και οι διαστάσεις της πλατφόρμας διευκολύνουν το σκούπισμα του δαπέδου κάτω από τον καναπέ, τα ντουλάπια, τα θερμαντικά σώματα και τις γωνιακές αρθρώσεις.

ΓΙΑ ΕΥΑΊΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΦΆΝΕΙΕΣ

Η σφουγγαρίστρα AERO είναι ιδανική για τον καθαρισμό ευαίσθητων επιφανειών. Παρκέ, laminate, πλακάκια, μάρμαρο και άλλα είδη δαπέδων θα λάμψουν αβίαστα.

Δοκιμάστε τη σφουγγαρίστρα σε δράση και θα γίνει ο απαραίτητος βοηθός σας για εύκολο καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού σας!

ΕΦΑΡΜΟΓΉ

Συνδέστε το ακροφύσιο σφιχτά στην πλατφόρμα.

Τοποθετήστε τη σφουγγαρίστρα σε γωνία 45° προς την επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί.

Πιέστε επανειλημμένα το μοχλό ψεκασμού που βρίσκεται στη λαβή της σφουγγαρίστρας για βέλτιστη διαβροχή του δαπέδου.

Πάρτε την υγρασία και τη βρωμιά με το ακροφύσιο.

ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: λαβή, πλατφόρμα, ακροφύσιο μικροϊνών, βούρτσα ξύστρας, κύπελλο μέτρησης.

100% πολυεστέρας.

Για την παραγωγή του ακροφυσίου, χρησιμοποιείται η ίνα της μοναδικής ύφανσης UpPoly, που αναπτύχθηκε σύμφωνα με την ιαπωνική τεχνολογία. Η ίνα, χωρισμένη σε εκατοντάδες μικροϊνίδια, δημιουργεί τριχοειδές αποτέλεσμα όταν είναι βρεγμένη και, όπως μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα, απορροφά μια τεράστια ποσότητα υγρασίας και βρωμιάς μαζί της. Όταν στεγνώσει, η ίνα προσελκύει και διατηρεί τη σκόνη σαν μαγνήτης. Οικολογία καθαριότητας και άνεσης με Green Fiber!

63.40 €