Σφουγγαρίστρα με αυτόματο στύψιμο Green Fiber TWIST

06122EU

Σφουγγαρίστρα TWIST — ο νέος σας βοηθός για ένα γρήγορο και εύκολο καθάρισμα. Θα έχετε τα χέρια σας καθαρά και στεγνά και ταυτόχρονα ένα αστραφτερό δάπεδο χωρίς πολλές κινήσεις. Ο συνδυασμός του κομψού μοντέρνου σχεδιασμού με τον απλό και βολικό μηχανισμό στυψίματος θα σας επιτρέψει να ξεπλύνετε τη βρωμιά, τους κολλώδεις λεκέδες, να μαζέψετε τα σκουπίδια, τη σκόνη και το τρίχωμα με ελάχιστη προσπάθεια.

Η σύγχρονη σφουγγαρίστρα TWIST με τον ενσωματωμένο μηχανισμό στυψίματος είναι ένα βολικό και αποτελεσματικό εργαλείο καθαρισμού. Με τη σφουγγαρίστρα TWIST, τα χέρια σας θα παραμένουν πάντα στεγνά και καθαρά. Οι λεπίδες της βάσης διπλώνουν με μία κίνηση και η κεφαλή συμπιέζεται και στύβεται μέχρι τον κατάλληλο βαθμό υγρασίας. Δεν χρειάζεται πλέον να στύβετε την κεφαλή με τα χέρια.

Το υλικό της κεφαλής αποτελείται από μικροΐνες διαφορετικών βαθμών σκληρότητας, οι οποίες σας επιτρέπουν να αντιμετωπίσετε ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

Η σφουγγαρίστρα TWIST θα σας βοηθήσει να φτάσετε στα πιο δύσκολα σημεία σε οποιαδήποτε επιφάνεια δαπέδου. Ένας αξιόπιστος μηχανισμός στερέωσης στερεώνει σφιχτά την κεφαλή της σφουγγαρίστρας στην πλατφόρμα, για να μην πέφτει κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Η παρεχόμενη βούρτσα σιλικόνης θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε την κεφαλή από τα υπολείμματα.

Ο φωτεινός κομψός σχεδιασμός και το μικρό μέγεθος της σφουγγαρίστρας σάς επιτρέπουν να την αποθηκεύετε σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σας χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Σύνθεση:

ΣΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

το πάνω μέρος της λαβής με μια ενσωματωμένη βούρτσα σιλικόνης για τον καθαρισμό της κεφαλής, το μεσαίο τμήμα της λαβής με ένα πλαστικό μαξιλαράκι για το στύψιμο, το κάτω μέρος της λαβής με βάση και μηχανισμό στυψίματος, μια κεφαλή μικροϊνών (ήδη προσαρτημένη στην πλατφόρμα).

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΕΦΑΛΗΣ: 100 % πολυεστέρας.

Για την κατασκευή της κεφαλής, χρησιμοποιείται μια μοναδική ίνα ύφανσης UpPoly, η οποία έχει δημιουργηθεί με τη χρήση ιαπωνικής τεχνολογίας. Η ίνα, χωρισμένη σε εκατοντάδες μικρονήματα, όταν βρέχεται, δημιουργεί ένα τριχοειδές αποτέλεσμα και, όπως μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα, απορροφά μια τεράστια ποσότητα υγρασίας και λεκέδων μαζί της. Όταν στεγνώσει, η ίνα προσελκύει και συγκρατεί τη σκόνη σαν μαγνήτης. Οικολογία καθαριότητας και άνεσης με την Green Fiber!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ

Αρχικά, στερεώστε το κεντρικό τμήμα της κεφαλής στον γάντζο που βρίσκεται στη μέση της βάσης με τη βοήθεια του μεντεσέ.

Στη συνέχεια, λυγίζοντας εναλλάξ τις λεπίδες της βάσης προς το κέντρο, στερεώστε την κεφαλή κατά μήκος των άκρων της βάσης με τον ίδιο τρόπο όπως το κεντρικό τμήμα.

Βεβαιωθείτε ότι ο μηχανισμός στυψίματος λειτουργεί: εάν η κεφαλή γυρνάει, την έχετε εγκαταστήσει σωστά.

Για να αφαιρέσετε την κεφαλή από την βάση, λυγίστε τις λεπίδες και ξεβιδώστε τα γαντζάκια με την αντίστροφη σειρά, πρώτα κατά μήκος των άκρων και μετά από το κέντρο της κεφαλής.

Προσοχή!

Μην στρίβετε τους γάντζους κατά την εγκατάσταση της κεφαλής, διαφορετικά ο μηχανισμός στυψίματος ενδέχεται να μην λειτουργήσει σωστά.

Τοποθετήστε και αφαιρέστε την κεφαλή μόνο στην αρχική θέση της βάσης, διαφορετικά ο μηχανισμός στυψίματος δεν θα λειτουργήσει.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΨΙΜΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

Τοποθετήστε τη λαβή της σφουγγαρίστρας κάθετα στην βάση στην αρχική της θέση.

Με το ένα χέρι, κρατήστε το μεσαίο τμήμα της λαβής της σφουγγαρίστρας από το πλαστικό κάλυμμα και με το άλλο, τραβήξτε το κάτω μέρος της λαβής της σφουγγαρίστρας μακριά από εσάς.

Μετά το στύψιμο, επαναφέρετε το κάτω μέρος της λαβής της σφουγγαρίστρας στην αρχική του θέση.

Λάβετε υπόψη ότι ο μηχανισμός στυψίματος δεν λειτουργεί εάν η κεφαλή δεν έχει τοποθετηθεί ή έχει τοποθετηθεί λανθασμένα στην πλατφόρμα.

Εάν είναι απαραίτητο, στύψτε την κεφαλή αρκετές φορές για να επιτύχετε τον βέλτιστο βαθμό υγρασίας.

Η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 2 χρόνια με σωστή χρήση.

Για τη μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη χρήση της σφουγγαρίστρας Green Fiber TWIST, ακολουθήστε τις παρακάτω συστάσεις:

Πριν από την πρώτη χρήση, πρέπει να ξεπλύνετε την νέα κεφαλή με νερό.

Μην χρησιμοποιείτε σκληρά απορρυπαντικά ή αποσκληρυντικά νερού κατά τον καθαρισμό, καθώς θα χαλάσουν τις ιδιότητες της κεφαλής.

Αφού ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, μην αφήνετε την κεφαλή πάνω στη σφουγγαρίστρα. Αφαιρέστε τη, πλύνετε τη με σαπούνι πλυντηρίου BioTrim και στεγνώστε τη σε θερμοκρασία δωματίου. Δεν συνιστάται να στεγνώσετε την κεφαλή στο καλοριφέρ.

Μην αποσυναρμολογείτε τη σφουγγαρίστρα εκτός εάν είναι απαραίτητο.

Οι οδηγίες και το σχέδιο συναρμολόγησης βρίσκονται στη συσκευασία της σφουγγαρίστρας.

ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: το πάνω μέρος της λαβής με ενσωματωμένη βούρτσα σιλικόνης για τον καθαρισμό του ακροφυσίου, το μεσαίο μέρος της λαβής με πλαστικό μαξιλαράκι για στύψιμο, το κάτω μέρος της λαβής με πλατφόρμα και μηχανισμό περιστροφής, μικροΐνες ακροφύσιο (ήδη προσαρτημένο στην πλατφόρμα).

67.10 €