ΣΕΙΡΑ AQUAMAGICULTRA ONE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙΜΟΝΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ

#02118EU

Ιδανική για την αντιμετώπιση των πολύ επίμονων λεκέδων. Τα είδη της σειράς είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά λεπτές τεμαχισμένες μικροΐνες  AQUAmagic σε συνδυασμό με ένα σκληρό πέλος-σκραμπ “Involver” με υψηλή ικανότητα καθαρισμού.

Το ύφασμα “Involver” χαρακτηρίζεται από αυξημένη ικανότητα απορρόφησης υγρασίας και εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού. Όπως μια οδοντόβουρτσα, τα νήματα διαπερνούν τις λεπτότερες ρωγμές και καθαρίζουν τις επιφάνειες από τους πιο δυνατούς λεκέδες χωρίς μεγάλη δυσκολία. Το κολλώδες λίπος στον απορρροφητήρα της κουζίνας, τα υπολείμματα άνθρακα στον φούρνο, τα σημάδια από παπούτσια στον λινοτάπητα, τα στρώματα από ασβέστη, η σκόνη στις σχάρες, η πατίνα σε μεταλλικά προϊόντα, τα ίχνη από κολλητική ταινία, τα μπουμπούκια λεύκας, οι τσίχλες, και τα έντομα δεν θα αποτελούν πια πρόβλημα για εσάς. Και θα τα καθαρίσετε όλα αυτά χωρίς μια σταγόνα οικιακών χημικών ουσιών, που είναι επικίνδυνα για την υγεία.

Η ύφανση “Involver” εγγυάται όχι μόνο την αποτελεσματικότητα, αλλά και την ιδιαίτερη ανθεκτικότητα των προϊόντων. Ακόμη και με εντατική χρήση, δεν θα χάσουν τις ιδιότητές τους για αρκετά χρόνια. Και όλα τα χρόνια υπηρεσίας το AQUAmagic Ultra θα σας χαροποιεί προσφέροντας σας καθαριότητα και άνεση.

Στη σειρά περιλαμβάνονται:

Γάντι« Involver », 23 х 21 cm

Πετσέτα « Involver » διπλής όψης, 30 х 23 cm

Δίσκος « Involver » (2 τεμ.), Ø12 cm

Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε σε γυαλιστερές, βερνικωμένες ή ανοξείδωτες επιφάνειες.

Χρήση για υγρό καθαρισμό.
Βρέξτε και στύψτε πριν από τη χρήση.

59.5 €