ΣΕΙΡΑ AQUAMAGIC ULTRA TWO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΜΟΝΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ

#02119EU

Τα προϊόντα AQUAmagic Ultra δημιουργούνται με βάση το νήμα πολλαπλών στρωμάτων Involver, στο οποίο το πιο λεπτό νήμα μικροϊνών, κομμένο σε κανονικά πρίσματα, τυλίγεται επανειλημμένα γύρω από τον πυρήνα μιας ειδικής άκαμπτης ίνας καθαρισμού.

Το ύφασμα “Involver” χαρακτηρίζεται από αυξημένη ικανότητα απορρόφησης υγρασίας και εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού. Όπως μια οδοντόβουρτσα, τα νήματα διαπερνούν τις λεπτότερες ρωγμές και καθαρίζουν τις επιφάνειες από τους πιο δυνατούς λεκέδες χωρίς μεγάλη δυσκολία. Το κολλώδες λίπος στον απορρροφητήρα της κουζίνας, τα υπολείμματα άνθρακα στον φούρνο, τα σημάδια από παπούτσια στον λινοτάπητα, τα στρώματα από ασβέστη, η σκόνη στις σχάρες, η πατίνα σε μεταλλικά προϊόντα, τα ίχνη από κολλητική ταινία, τα μπουμπούκια λεύκας, οι τσίχλες, και τα έντομα δεν θα αποτελούν πια πρόβλημα για εσάς. Και θα τα καθαρίσετε όλα αυτά χωρίς μια σταγόνα οικιακών χημικών ουσιών, που είναι επικίνδυνα για την υγεία.

Η ύφανση “Involver” εγγυάται όχι μόνο την αποτελεσματικότητα, αλλά και την ιδιαίτερη ανθεκτικότητα των προϊόντων. Ακόμη και με εντατική χρήση, δεν θα χάσουν τις ιδιότητές τους για αρκετά χρόνια. Και όλα τα χρόνια υπηρεσίας το AQUAmagic Ultra θα σας χαροποιεί προσφέροντας σας καθαριότητα και άνεση.

 

Στη σειρά περιλαμβάνονται:

Σφουγγάρι « Involver » τριπλό, 26,5 х 15,5 cm

Σφουγγάρι « Involver » Large, 16 х 8 cm

Σφουγγάρι« Involver » Medium, 15 х 7 cm

Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε σε γυαλιστερές, βερνικωμένες ή ανοξείδωτες επιφάνειες. Χρήση για υγρό καθαρισμό.

Βρέξτε και στύψτε πριν από τη χρήση.

50.3 €