ΣΕΙΡΑ AQUAMAGIC LUXE ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

#02128EU

Το καλύτερο δώρο για εσάς ή κάποιον άλλο λάτρη αυτοκινήτων είναι ένα ολοκληρωμένο σετ για τη φροντίδα του αυτοκινήτου. Πετσέτες για τον καθαρισμό του εσωτερικού, ένα γάντι για την απομάκρυνση της βρωμιάς από το δρόμο και τον καθαρισμό της ταπετσαρίας των καθισμάτων και της υφασμάτινης οροφής και μια ειδική πετσέτα για γυαλιά και καθρέφτες θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε ένα άψογο καθαρό αυτοκίνητο κάθε μέρα.

Τα προϊόντα καθαρίζουν οποιεσδήποτε επιφάνειες του αυτοκινήτου χωρίς χημικά, απορροφούν σημαντικές ποσότητες υγρασίας, δεν αφήνουν γρατσουνιές, ραβδώσεις ή χνούδι και προστατεύουν το σμάλτο του αυτοκινήτου από ζημιές.

Η ιδανική τάξη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου – αποτελεί εγγύηση καλής διάθεσης, καθώς και σημαντικό στοιχείο του “ίματζ” σας. Η καθαριότητα των προβολέων, των πινακίδων, των γυαλιών και των καθρεπτών – σημαίνει ασφάλεια οδήγησης. Η απουσία λεκέδων από τις λαβές, τις πόρτες και το εσωτερικό – αποτελεί εγγύηση για την καθαρότητα των ρούχων, και ο έγκαιρος καθαρισμός του αυτοκινήτου από τους λεκέδες του χειμώνα με τα αντιδραστήρια σημαίνει μεγάλη διάρκεια ζωής του σμάλτου του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να το επιτύχετε χωρίς τη βοήθεια χημικών αυτοκινήτων και τακτικές επισκέψεις στο πλύσιμο αυτοκινήτων.Χάρη στην ικανότητα των μικροϊνών να απορροφούν σημαντικές ποσότητες υγρασίας, τα προϊόντα μπορούν εύκολα και γρήγορα να καθαρίσουν τόσο μεγάλες επιφάνειες όπως το καπό, το πορτμπαγκάζ ή οι καθρέφτες  ενός αυτοκινήτου. Οι πετσέτες και το γάντι θα καθαρίσουν κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου μέχρι να λάμψει και δεν θα αφήσουν γρατσουνιές, ραβδώσεις ή χνούδι πάνω τους. Το αυτοκίνητό σας θα φαίνεται άψογο.

Στη σειρά περιλαμβάνονται:

Πετσέτα γενικής χρήσης, 40 х 30 cm

Γάντι γενικής χρήσης, 26 х 18 cm

Πετσέτα για τα γυαλιά και τους καθρέφτες, 40 х 30 сm

Πετσέτα για επιφάνειες που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, 40 х 30 cm

44.05 €