ΣΕΙΡΑ ΑQUAMAGIC LASKA SPA ΣΕΙΡΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ-ΣΠΑ

#02120EU

Το σφουγγάρι απολέπισης είναι κατάλληλο για μασάζ σε όλο το σώμα, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό. Το γάντι απολέπισης παρέχει βαθύ καθαρισμό του δέρματος και βοηθά στην απομάκρυνση της κεράτινης στιβάδας.

Η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, αποτρέπει την εμφάνιση και την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων, καθαρίζει βαθιά το δέρμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προετοιμάζει το δέρμα για πιο αποτελεσματική απορρόφηση των κρεμών και των μασκών.

Τα προϊόντα από τις σειρές AQUAmagic Laska SPA είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος. Δεν χρειάζεται πια να χρησιμοποιείτε σκληρά απολεπιστικά και χημικά πίλινγκ!

Τα προϊόντα καθαρίζουν απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα από ακαθαρσίες, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και απορροφούν τη λιπαρότητα.

Λόγω της τριχοειδούς δράσης, τα υπολείμματα ακαθαρσιών και μακιγιάζ απορροφώνται στο εσωτερικό του υφάσματος μαζί με νερό. Αυτό θα διατηρήσει το δέρμα σας καθαρό. Ταυτόχρονα, οι μικροΐνες θα αποτρέψουν  την εμφάνιση και την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων – χάρη στη χρήση της τεχνολογίας Silver.

Στη σειρά περιλαμβάνονται:

Γάντι-σκραμπ, 24 х 9 cm

Σφουγγάρι-πετσέτα, 80 х 15 cm

29.40 €