Χειροποίητο φυσικό συμπαγές και σε στερεή μορφή σαπούνι

#02770EU

Το φυσικό χειροποίητο σαπούνι με πλούσιο άρωμα ώριμων σταφυλιών – είναι μια όμορφη φροντίδα από τη φύση στην πιο αγνή της μορφή. Το σαπούνι καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να βλάπτει τη φυσική ισορροπία των λιπιδίων, θρέφει και ενυδατώνει αποτελεσματικά και βοηθά στη διατήρηση της νεότητας. Εξαλείφει την αίσθηση ξηρότητας και πίεσης, καθιστά το δέρμα απαλό, βελούδινο και περιποιημένο.

Καταφέραμε να διατηρήσουμε το μοναδικό άρωμα του ώριμου νότιου σταφυλιού στο φυσικό χειροποίητο σαπούνι Sharme Soap. Ένα φωτεινό μωβ σαπούνι στο μπάνιο σας θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η σύνθεση του σαπουνιού εμπλουτίζεται με δραστικά συστατικά πολύτιμων φυτικών λιπών και σαπωνοποιημένων ελαίων από σπόρους σταφυλιών, shea, καρύδας και ελιάς, που κάνουν το δέρμα απαλό και βελούδινο. Η φυσική και φιλική προς το περιβάλλον φόρμουλα χωρίς parabens, φωσφορικά και θειικά, καθαρίζει απαλά και προσεκτικά ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα, διατηρώντας παράλληλα το φυσικό λιπιδικό φράγμα του δέρματος. Λόγω του σχηματισμού άφθονου αφρού, το σαπούνι είναι οικονομικό στην κατανάλωση.

Η σειρά από φυσικά χειροποίητα σαπούνια Sharme Soap δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας κρύα τεχνολογία “από το μηδέν”, η οποία συνεπάγεται την παραγωγή ενός προϊόντος όχι από μια έτοιμη βάση σαπουνιού, αλλά από φυσικά φυτικά έλαια, χωρίς τη χρήση συνθετικών συστατικών και τεχνητών τασιενεργών. Με τη κρύα μέθοδο, το σαπούνι ωριμάζει για τουλάχιστον 21 ημέρες, ενώ με τη θερμή μέθοδο μέσα σε 6 ώρες. Το προϊόν μας, που παρασκευάζεται σύμφωνα με αυτή τη συνταγή, δεν προκαλεί ξηρότητα, πίεση και ερεθισμό του δέρματος.

Προϊόν που απαιτεί ειδικό καθεστώς θερμοκρασίας.

Ημερομηνία λήξης: 24 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής.

Προτάσεις αποθήκευσης και χρήσης:

Φυλάσσεται σε ξηρό, σκοτεινό μέρος και μακριά από παιδιά, σε θερμοκρασία από +5 έως +25 ° C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 70%, σε καλά αεριζόμενη διάτρητη ξύλινη ή πλαστική σαπουνοθήκη.

* Το σαπούνι κατασκευάζεται με το χέρι, επομένως το σχήμα, το χρώμα και το μέγεθος του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς.

Αντενδείξεις: μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση ατομικής δυσανεξίας στα συστατικά

Εφαρμογή :

Απλώστε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού σε υγρό δέρμα, κάντε αφρό και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Σύνθεση:

Σαπωνοποιημένα έλαια καρύδας, σταφυλιού, shea (καριτέ), καστορέλαιο, κιτρικό οξύ, αρωματικά, χρωστικές.

5.9 €