Χειροποίητο φυσικό στερεό σαπούνι

#02769

Χειροποίητο αρωματικό σαπούνι με έντονο εξωτικό άρωμα μάνγκο θα δημιουργήσει έναν τροπικό παράδεισο στο μπάνιο. Ένα μεγάλο σύννεφο αφρού καθαρίζει απαλά το δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση ενυδάτωσης και φρεσκάδας. Η σύνθεση του σαπουνιού εμπλουτίζεται με δραστικά συστατικά πολύτιμων φυτικών λιπών και σαπωνοποιημένων ελαίων μάνγκο, shea, καρύδας και ελιάς, που κάνουν το δέρμα απαλό και βελούδινο. Φυσική φιλική προς το περιβάλλον φόρμουλα χωρίς parabens, φωσφορικά και θειικά, καθαρίζει απαλά και απαλά ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα, διατηρώντας παράλληλα το φυσικό λιπιδικό φράγμα του δέρματος. Λόγω του σχηματισμού αφρώδους αφρού, το σαπούνι είναι οικονομικό στην κατανάλωση.

Μια σειρά από φυσικά χειροποίητα σαπούνια Sharme Soap δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας ψυχρή τεχνολογία “από το μηδέν”, η οποία συνεπάγεται την παραγωγή ενός προϊόντος όχι από μια έτοιμη βάση σαπουνιού, αλλά από φυσικά φυτικά έλαια, χωρίς τη χρήση συνθετικών συστατικών και τεχνητών τασιενεργών. Με τη μέθοδο κρύου, το σαπούνι ωριμάζει για τουλάχιστον 21 ημέρες, ενώ με τη ζεστή μέθοδο διαρκεί 6 ώρες. Η χρήση σαπουνιού σύμφωνα με αυτή τη συνταγή δεν προκαλεί ξηρότητα, σφίξιμο ή ερεθισμό του δέρματος.

Προϊόν που απαιτεί ειδικό καθεστώς θερμοκρασίας.

Ημερομηνία λήξης : 24 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής.

Προτάσεις αποθήκευσης και χρήσης:

Φυλάσσετε σε ξηρό, σε καλά αεριζόμενο διάτρητο ξύλινο ή πλαστικό πιάτο, προστατευμένο από το φως και μακριά από παιδιά σε θερμοκρασίες από +5 έως +25 ° C και σχετική υγρασία που δεν υπερβαίνει το 70%.

* Το σαπούνι είναι φτιαγμένο με το χέρι, έτσι το σχήμα, το χρώμα και το μέγεθος του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς.

Αντενδείξεις: μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση ατομικής δυσανεξίας στα συστατικά.

Εφαρμογή: Απλώστε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού σε υγρό δέρμα, αφρό και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Συστατικά  : Σαπωνοποιημένα έλαια καρύδας, μάνγκο, δέντρου καριτέ  , καστορέλαιο, ελιάς, καλαμποκιού, λεμονικό οξύ,  κουρκουμίνη.

5.9 €