ΡΟΦΗΜΑ ΤΣΑΓΙΟΥ TEAVITALL ANYDAY “MEDITERRANEAN”

Καθημερινό ρόφημα τσαγιού
#01584EU

Κάντε ένα ταξίδι με το TeaVitall Anyday “Μediterranean”- είναι η τρυφερότητα του πράσινου τσαγιού και ένας εξαιρετικός συνδυασμός μέντας και λεβάντας. Το μοναδικό άρωμα λουλουδιών και η φρεσκάδα του τσαγιού δίνουν μια αίσθηση ελαφρότητας, ρομαντισμού και ηρεμίας.

Ανακαλύψτε τον Παλιό Κόσμο σε ένα φλιτζάνι μοναδικό τσάι « Μediterranean » από τη συλλογή TeaVitall Anyday. ‘Ενα λεπτό τσάι, με το οποίο, όπως μια πεταλούδα, θα μπορέσετε να πετάξετε από τα χωράφια της Προβηγκίας σε ένα ιταλικό σοκάκι. Το γαλάζιο της ελληνικής ακτής, το μεγαλείο των φρουρίων της Κροατίας, τα μαροκινά φρούτα, οι αιγυπτιακές πυραμίδες … Φροντίστε τον εαυτό σας – βυθιστείτε στη ζεστή αγκαλιά ενός ροφήματος τσαγιού TeaVitall Anyday « Μediterranean».

Εφαρμογή: ρίξτε 1 φακελάκι τσαγιού σε ζεστό νερό 150-200 μλ  (θερμοκρασία περίπου 90°C) και αφήστε το για 5 λεπτά.

Προφυλάξεις:

  • Το προϊόν δεν προορίζεται για παιδιά!
  • Το προϊόν δεν προορίζεται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
  • Το προϊόν δεν προορίζεται ως υποκατάστατο μιας καλά ισορροπημένης διατροφής.
  • Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.

Προϋποθέσεις φύλαξης:  φυλάσσεται σε ξηρό και σκοτεινό μέρος χωρίς ξένες οσμές με σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 70%.

Καθαρό βάρος: 68,4 g (38 φακελάκια-φίλτρα από 1,8 g).

Πράσινο κινέζικο τσάι, μέντα (φύλλο), λεβάντα (άνθη).

Το πράσινο τσάι δίνει στο τσάι μια τρυφερή ανοιξιάτικη αίσθηση, και χάρη σε αυτό η γεύση είναι εκπληκτικά απαλή και ελαφριά.

Η μέντα  δίνει στο ρόφημα τσαγιού τη φρεσκάδα της θάλασσας, γεμίζοντας το με την αίσθηση βραδινής δροσιάς, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την αντοχή του σώματος στα κρυολογήματα.

Η λεβάντα — είναι ένα ταξίδι μέσα από ευωδάτα γαλλικά μωβ λιβάδια. Το φυτό δίνει στο τσάι μια χαρακτηριστική, σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο, πικάντικη γεύση.

7.0 €