ΡΟΦΗΜΑ ΤΣΑΓΙΟΥ TEAVITALL ANYDAY “LAPLANDIA”

Καθημερινό ρόφημα τσαγιού
#01589EU

Καθημερινό ρόφημα τσαγιού

Δεν πιστεύετε στα θαύματα; Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχετε πάει στη Λαπωνία. Με το τσάι TeaVitall AnyDay Laplandia, σας δίνετε η ευκαιρία να μεταφερθείτε σε ένα χιονισμένο βόρειο παραμύθι. Στη γη των χίλιων λιμνών, λαμπερές με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, των βόρειων φώτων και της πατρίδας του καλοσυνάτου Άγιου Βασίλη. Μην βιαστείτε να γυρίσετε σπίτι! Απολαύστε ένα φλιτζάνι τσάι από μια παλιά συνταγή των Σαάμι. Σε αυτήν θα βρείτε τη μοναδική γεύση αυτών των σκληρών, αλλά υπέροχων τόπων: τη δύναμη του μαύρου και του ινδικού τσαγιού,  των υγιών κράνμπερι , τη γλυκύτητα και την απαλότητα της γλυκόριζας.

Εφαρμογή: ρίξτε 1 φακελάκι τσαγιού σε ζεστό νερό (θερμοκρασία περίπου 90°C) και αφήστε το για 7-10 λεπτά.

Προϋποθέσεις φύλαξης:  φυλάσσεται σε ξηρό και σκοτεινό μέρος χωρίς ξένες οσμές με σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 70%.

Καθαρό βάρος: 79,8 g (38 φακελάκια-φίλτρα από 2,1 g).

Προφυλάξεις:

  • Το προϊόν δεν προορίζεται για παιδιά!
  • Το προϊόν δεν προορίζεται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
  • Μπορεί να εμφανιστεί δυσανεξία στα συστατικά του πρόσθετου τροφίμων.
  • Συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση.
  • Το προϊόν δεν προορίζεται ως υποκατάστατο μιας καλά ισορροπημένης διατροφής.
  • Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.

Μαύρο τσάι Νεπάλ, μαύρο ινδικό τσάι, κράνμπερι (καρποί), λειχίνα (θαλλός), γλυκόριζα (ρίζα), φυσικός ενισχυτής γεύσης « κράνμπερι ».

Μαύρο τσάι του Νεπάλ – αλπικό τσάι που καλλιεργείται σε υψόμετρο 3000 μέτρων, κάτι που του δίνει μια ιδιαίτερη γεύση και ένα ιδιαίτερο άρωμα. Η συγκρατημένη ένταση του ροφήματος αναζωογονεί, και βάζει σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα.

Μαύρο ινδικό τσάι- δίνει στο ρόφημα μια βαθιά βελούδινη γεύση, μια χαριτωμένη στυφάδα και ένα εξαιρετικό άρωμα μελιού λουλουδιών.

Οι καρποί από  κράνμπερι δίνουν στο τσάι μια φωτεινή οξύτητα και μια μεγάλη ποσότητα βιταμινών και θρεπτικών συστατικών. Το κράνμπερι  είναι ένας εξαιρετικός βοηθός στην πρόληψη και τη θεραπεία του κρυολογήματος, καθώς και ένα εξαιρετικό φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Η γλυκόριζα, επιδέξια υφασμένη στο μπουκέτο τσαγιού, χαρίζει απαλότητα και μια ελαφριά γλυκιά επίγευση. Στον ουρανίσκο σας, νιώθετε μόνο τις ελαφριές νότες του μελιού λουλουδιών – σύμβολο του αιώνιου καλοκαιριού και του ήλιου.

7.0 €