ΡΟΦΗΜΑ ΤΣΑΓΙΟΥ TEAVITALL ANYDAY “CHINESE”

Καθημερινό ρόφημα τσαγιού
#01582EU

Τα ταξίδια μας κάνουν πλουσιότερους, μας χαρίζουν νέες συναντήσεις, ανακαλύψεις και εντυπώσεις.Η συλλογή τσαγιού TeaVitall Anyday θα σας επιτρέψει να βυθιστείτε σε μια ατμόσφαιρα έμπειρων αισθήσεων και ζωντανών συναισθημάτων του υπέροχου κόσμου των περιπλανήσεων. Το TeaVitall Anyday είναι μια συνταγή για χαρούμενες αναμνήσεις.

Τα ταξίδια μας κάνουν πραγματικά πλουσιότερους και οι αναμνήσεις ζεσταίνουν την ψυχή μας για πολύ καιρό. Εφόσον δεν είναι δυνατόν να ταξιδέψουμε, ας ζεσταθούμε τουλάχιστον με ένα φλιτζάνι τσάι.

Βυθιστείτε στην εκπληκτική κινεζική κουλτούρα με το TeaVitall Anyday “Chinese”! Χάρη στον συνδυασμό τεσσάρων ποικιλιών πράσινου τσαγιού, της φλούδας πορτοκαλιού και μιας γλυκιάς νότας από γλυκάνισο, θα νιώσετε σαν να συμμετέχετε σε μια τελετή τσαγιού. Η λεπτή, κρεμώδης, ανεπανάληπτη γεύση θα σας χαρίσει ευχαρίστηση και γαλήνη!

Η κατανάλωση τσαγιού είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας ή να συνομιλήσετε με φίλους. Το τσάι ταιριάζει τόσο κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων όσο και σε ένα ρομαντικό πικνίκ. Δοκιμάστε το TeaVitall Anyday “Chinese”- είναι μια ευγενική, μαγευτική γεύση, η γνωριμία με την οποία θα σας μείνει για πάντα!

Τρόπος παρασκευής:  Ρίξτε 1 πακετάκι φιλτρου-τσαγιού σε ζεστό νερό στους περίπου 90°C και αφήστε το για 7-10 λεπτά.

Προϋποθέσεις φύλαξης: φυλάσσεται σε ξηρό, σκοτεινό μέρος χωρίς ξένες οσμές με σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 70%.

Καθαρό βάρος: 76 g (38 φίλτρα-πακέτα × 2 g).

Προφυλάξεις:

  • Το προϊόν δεν προορίζεται για παιδιά!
  • Το προϊόν δεν προορίζεται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
  • Μπορεί να εμφανιστεί δυσανεξία στα συστατικά του πρόσθετου τροφίμων.
  • Συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση.
  • Το προϊόν δεν προορίζεται ως υποκατάστατο μιας καλά ισορροπημένης διατροφής.
  • Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.

Πράσινο κινέζικο τσάι, φλοιός από φλούδα πορτοκαλιού, γλυκάνισος (καρποί), φυσικός ενισχυτής γεύσης «Πορτοκάλι».

Πράσινο κινέζικο τσάι — είναι ένας καμβάς στον οποίο το πορτοκάλι και ο γλυκάνισος ζωγραφίζουν μια εικόνα του μείγματος του δημιουργού. Ο συνδυασμός τεσσάρων τύπων τσαγιού καθιστά τη βάση του ροφήματος πολύ λεπτή και ήσυχη, δίνοντας την ευκαιρία στα υπόλοιπα συστατικά να φανούν.

Το πορτοκάλι αναζωογονεί και φέρνει εικόνες ομίχλης και δροσερών ηλιοβασιλεμάτων στα βουνά.

ΟΙ γλυκοί, αρωματικοί καρποί γλυκάνισου συναντούν τη ζεστασιά και κάνουν το τσάι μέτρια γλυκό. Επιπλέον, οι πικάντικοι καρποί συμβάλλουν στην αναζωογόνηση του σώματος και βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματος.

7.0 €