Πτυσσόμενος κάδος Green Fiber OPTIMA

#06119EU

Χωρητικότητα: 12 L

Μια λύση all-in-one για τον καθαρισμό του σπιτιού σας.

Ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες του Green Fiber OPTIMA!

Χάρη στη λειτουργικότητά του, ο κάδος θα γίνει απαραίτητος βοηθός σε κάθε σπίτι. Λόγω του πλαστικού ενθέτου, διπλώνει συμπαγώς, μειώνοντας κατά 2 φορές. Όταν διπλωθεί, ο κάδος απαιτεί ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο και θα είναι πάντα κοντά: στο ντουλάπι, στο ράφι, πίσω από την πόρτα.

Ο πτυσσόμενος κάδος θα είναι μια μεγάλη και βολική προσθήκη στις ίνες και τις σφουγγαρίστρες Green Fiber κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε καθαρισμού.

Διάσταση:

Διπλωμένο – 47. 6 x 27. 4 x 7. 7 cm

Ξεδιπλωμένο – 47,6 x 27,4 x 18,3 cm

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οδηγίες για τη συναρμολόγηση του προϊόντος:

Ακουμπώντας το ένα χέρι στο κάτω μέρος του κάδου, με το άλλο χέρι, τραβήξτε προς τα πάνω το ένα άκρο του κάδου και στη συνέχεια το άλλο. Ασφαλίστε τα εσωτερικά στηρίγματα. Ο κάδος είναι έτοιμος για χρήση.

Διπλώστε τα στηρίγματα μέσα στον κάδο. Πιέστε τα χέρια σας στις αντίθετες άκρες του. Ο κάδος είναι έτοιμος για αποθήκευση.

Η διάρκεια ζωής είναι απεριόριστη. Η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 2 χρόνια εάν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Οδηγίες αποθήκευσης και χρήσης: Για ασφαλή χρήση, μην ρίχνετε βραστό νερό στον κάδο, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο πλαστικό.

Η συνιστώμενη ποσότητα νερού που πρέπει να χυθεί είναι μέχρι το ένθετο σιλικόνης τουκάδου, το οποίο είναι περίπου 7 λίτρα. Για να αποφύγετε τη διαρροή νερού, κρατήστε τον κάδο και από τις δύο λαβές στο κέντρο.

Πολυπροπυλένιο, θερμοπλαστικό καουτσούκ.

45.60 €