ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ

ANNY REY LIFTFOCUS, 30 ML
#03619EU

Το ANNY REY Liftfocus για γέμισμα των ρυτίδων είναι ένα προϊόν άμεσης δράσης: όταν εφαρμόζεται στο δέρμα γεμίζει και λειαίνει τις ρυτίδες, καθιστώντας τις λιγότερο ορατές.

Κεντρικό ρόλο στο προϊόν έχουν οι σφαίρες πλήρωσης με βάση το υαλουρονικό οξύ. Αυτές γεμίζουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και ενυδατώνουν το δέρμα, με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να λειαίνουν και να αυξάνονται η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα. Οι χρωστικές απαλής εστίασης δίνουν στο δέρμα μια υγιή λάμψη και κρύβουν σε οπτικό επίπεδο τις ρυτίδες. Το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται τοπικά, δηλαδή πάνω στις ρυτίδες; ο βασικός κανόνας είναι να κινείστε κατά μήκος των γραμμών μασάζ.

Οι σφαίρες πλήρωσης με βάση το υαλουρονικό οξύ γεμίζουν τις ρυτίδες και ενυδατώνουν το δέρμα και έχουν υψηλή ικανότητα συγκράτησης νερού, γεγονός που αυξάνει την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος.

Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον λιπιδικό μανδύα του δέρματος και έχει την ικανότητα να μειώνει τις βλαβερές επιπτώσεις των ακτίνων UV στο δέρμα.

Οι χρωστικές απαλής εστίασης προσθέτουν λάμψη στο δέρμα, μειώνουν οπτικά το βάθος των ρυτίδων, και ενυδατώνουν το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας.

Τρόπος χρήσης: χρησιμοποιήστε το πρωί συμπληρωματικά με την κρέμα. Συνιστούμε να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα στις προβληματικές περιοχές (κατά μήκος των ρυτίδων και των πτυχών), κινούμενοι κατά μήκος των γραμμών μασάζ.

Προφυλάξεις: Μόνο για εξωτερική χρήση. Μην το καταπίνετε. Μην εφαρμόζετε σε ανοιχτές πληγές ή ερεθισμένο δέρμα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από +5 έως +25 ° C σε ξηρό μέρος, μακριά από τα παιδιά. Μην το βάζετε στην κατάψυξη.

Διάρκεια ζωής: 36 μήνες.

82.3 €