Πετσετάκι για πλύσιμο πιάτων σε χρώμα γραφίτη

02279

Το πετσετακι διπλής όψης για πλύσιμο πιάτων AQUAmagic Absolute κατασκευασμένο από μικτό ύφασμα: η μαλακή πλευρά είναι μια εξαιρετικά λεπτή κοπή μικροϊνες  Aquamagic  και από άλλη πλευρά , σκληρό χνούδι-που αυξάνει τη λειτουργικότητα του προϊόντος.

Μια λεία πλευρά υφή «ρυζιού» γυαλίζει την επιφάνεια, καθαρίζει γρήγορα, δεν αφήνει γρατσουνιές και λεκέδες, άλλη πλευρά αφαιρεί πολύπλοκες ακαθαρσίες και λίπος.

Με πετσετακι AQUAmagic Absolute πλένετε εύκολα και αποτελεσματικά τα πιάτα, χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών, χωρίς να αφήνει γρατσουνιές και ραβδώσεις στην επιφάνειά τους . Η μαλακή πλευρά αφαιρεί αποτελεσματικά και απαλά βρομιές και γυαλίζει τα πιάτα, ενώ η σκληρή πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρεί τα εξανθρακωματα από τους φούρνους , τα στεφάνια της ηλεκτρικής κουζίνας και άλλες επιφανίες  .

Ιδιότητες προϊόντων AQUAmagic:

– βελτιωμένες αντιβακτηριακές ιδιότητες – αποτρέπουν την εμφάνιση και την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων – χάρη στη χρήση της τεχνολογίας Silver.

– δεν θα πιάνει μούχλα , δεν θα έχει δυσάρεστη μυρωδιά

– την ικανότητα να απορροφά εντατικά την υγρασία – να απορροφά υγρά 7 φορές περισσότερο από το βάρος τους.

– μια μοναδική ικανότητα καθαρισμού – σας επιτρέπει να αποκλείσετε τη χρήση οικιακών χημικών, καθώς υπάρχει αρκετό νερό για την αποτελεσματική απομάκρυνση της βρωμιάς.

– καθολικές ιδιότητες – αφαιρέστε ιδανικά τυχόν βρωμιά χωρίς να καταστρέψετε την επιφάνεια και να μην αφήσετε χνούδι.

Οφέλη από τη χρήση προϊόντων AQUAmagic:

– Η χρήση των προϊόντων AQUAmagic εξοικονομεί χρήματα και χρόνο.
– Μετά τη χρήση προϊόντων AQUAmagic, παραμένει μια κλινικά καθαρή επιφάνεια.
– Ο άνετος μοντέρνος καθαρισμός με το AQUAmagic έχει ευεργετική επίδραση στην ανθρώπινη υγεία, την κατάσταση και την απόδοση.
– Αισθητική απόλαυση από τη χρήση: το προϊόν φαίνεται όμορφο, ευχάριστο στην αφή.

Πλένετε στο χέρι , μόνο με πράσινο σαπούνι

Εγγύηση : 2 χρόνια

Made in Japan