Πετσέτα μπάνιου Green Fiber CARE 14, κοραλλί

#08098

Μέγεθος: 80 x 150 cm

Χρώμα: Κοραλλί

Μια μεγάλη μαλακή πετσέτα είναι ένα πολυχρηστικό και απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας για όλες τις περιστάσεις. Μην στερείτε στον εαυτό σας τη χαρά να χρησιμοποιήσετε μια απαλή και άνετη πετσέτα, η οποία θα σας εξυπηρετήσει όχι μόνο στο εσωτερικό του μπάνιο ή της κρεβατοκάμαρας, αλλά θα σας χρησιμεύσει και στην πισίνα, τη σάουνα ή την παραλία.

Απορροφητικότητα: 1000 ml

Αυτή η μαλακή κοραλλί πετσέτα είναι βολική για το μπάνιο και το ντους. Είναι ανθεκτική στις συχνές πλύσεις και μπορείτε να την πάρετε μαζί σας παντού: στην πισίνα ή σε ένα υδάτινο πάρκο, στο μπάνιο ή στη σάουνα, στην παραλία ή στη θάλασσα. Λόγω του μεγάλου μεγέθους και της πυκνής δομής της ίνας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κουβέρτα όταν κάνει κρύο. Οι κοραλλί πετσέτες της σειράς Care έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Το φωτεινό τους χρώμα θα συμπληρώσει κάθε εσωτερικό χώρο και η απαλή τους υφή είναι κατάλληλη ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Οι πετσέτες της σειράς Care είναι κατασκευασμένες από τεμαχισμένες μικροΐνες με τη χρήση της τεχνολογίας UpPoly. Χάρη στις μοναδικές τους ιδιότητες, οι πετσέτες είναι ιδιαίτερα απορροφητικές και στεγνώνουν γρήγορα.

Χρήση

Να χρησιμοποιείται στεγνή. Δεν απαιτεί τη χρήση οικιακών χημικών ουσιών. Μην τη σιδερώνετε, μην τη στεγνώνετε στο καλοριφέρ.

Για τη διατήρηση των μοναδικών ιδιοτήτων και της εμφάνισης του προϊόντοε, είναι απαραίτητο να τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις χρήσης.

Εάν ακολουθούνται, η διάρκεια ζωής του προϊόντος φτάνει έως και τα δύο χρόνια.

Δεν υπάρχει ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας.

80% πολυεστέρας, 20% πολυαμίδιο

62.30 €