ΠΕΤΣΕΤΑ AQUAMAGIC LUXE ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

#02125EU

70 х 55 cm

Η πετσέτα είναι φτιαγμένη από ύφασμα που έχει βάση το νήμα Twist. Η μεγάλη αυτή πετσέτα είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό εκτεταμένων επιφανειών: το καπό, το πορτμπαγκάζ και τα παράθυρα αυτοκινήτου. Αφαιρεί την υπερβολική υγρασία μετά το πλύσιμο και δεν αφήνει γρατσουνιές και ζημιές στο σμάλτο του αυτοκινήτου.

Η εμφάνιση του αυτοκινήτου και η ιδανική τάξη στην καμπίνα αποτελούν σημαντικό στοιχείο της εικόνας ενός ατόμου. Η απουσία ρύπων στις λαβές, στις πόρτες και στο εσωτερικό αποτελεί εγγύηση για την καθαριότητα των ρούχων σας, ενώ ο έγκαιρος καθαρισμός του αυτοκινήτου από τη χειμωνιάτικη βρωμιά με τα αντιδραστήρια είναι σημάδια μεγάλης διάρκειας ζωής του σμάλτου αυτοκινήτου.

Τώρα μπορείτε και εσείς να το επιτύχετε χωρίς τη βοήθεια χημικών και χωρίς τακτικές επισκέψεις στο πλύσιμο αυτοκινήτων. Η μεγάλη και άνετη πετσέτα AQUAmagic Lux θα κάνει το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας απλό και εύκολο. Χάρη στις ιδιότητες των μικροϊνών να απορροφούν σημαντικές ποσότητες υγρασίας, θα τα βγάλει γρήγορα πέρα με τον καθαρισμό τόσο εκτεταμένων επιφανειών όπως το καπό, και το πορτμπαγκάζ, ακόμη και τα παράθυρα του αυτοκινήτου!

Μαζί με την υγρασία, οι μικροΐνες απορροφούν τη βρωμιά, και τα υπολείμματα καθαριστικών και αντιδραστηρίων, προστατεύοντας έτσι το σμάλτο του αυτοκινήτου από ζημιές. Η πετσέτα θα καθαρίσει οποιοδήποτε μέρος του αυτοκινήτου μέχρι να λάμψει και δεν θα αφήσει γρατσουνιές, ραβδώσεις ή χνούδι πάνω τους. Το αυτοκίνητο σας θα φαίνεται άψογο.

39.1 €