Γεια σας φίλοι. Σήμερα σε αυτό το άρθρο θα σας πω και θα σας δείξω πώς να εγγραφείτε στην Greenway. Η εγγραφή είναι πολύ γρήγορη και βολική.

Η εταιρεία Greenway είναι μια ρωσική εταιρεία που παράγει μοναδικά προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Η αποστολή της είναι να βελτιώσει την οικολογία του πλανήτη καθώς και την υγεία των ανθρώπων. Επομένως, κάνοντας εγγραφή και γίνοντας συνεργάτης της εταιρείας Greenway, κάθε μέρα θα προσφέρετε οφέλη στους ανθρώπους και θα τους χαροποιείτε με οικολογικά προϊόντα.

Πώς να γίνετε συνεργάτης της Greenway

Για να γίνετε συνεργάτης της Greenway, πελάτης ή να δημιουργήσετε τη δική σας οικολογική αγορά (ηλεκτρονικό κατάστημα) και να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα με την πώληση προϊόντων Greenway, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε.

Μπορείτε να λάβετε έναν σύνδεσμο για να εγγραφείτε από το άτομο που σας παρουσίασε την εταιρεία Greenway και σας προσέφερε καθοδήγηση-mentoring. Mentoring σημαίνει βοήθεια, υποστήριξη και εκπαίδευση από τον μέντορα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στην Greenway.

Εάν λάβατε πληροφορίες για την Greenway από τον ιστότοπό μας, κάντε κλικ «Γινε συνεργάτης» πάνω στο μενού , συμπληρώσετε την φόρμα και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για εγγραφή.

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα με την Greenway και να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας, καλώς ήλθατε στην ομάδα μας.

Εγγραφή Greenway – πώς να εγγραφείτε σωστά

Και τώρα θα σας πω και θα σας δείξω λεπτομερώς πώς να εγγραφείτε σωστά στην Greenway αφότου λάβετε έναν σύνδεσμο εγγραφής.

Αφού λάβετε έναν απευθείας σύνδεσμο για εγγραφή στην Greenway, πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής. Η εγγραφή θα σας πάρει μόνο 2 λεπτά. Αυτή η φόρμα εγγραφής μοιάζει με αυτό (δείτε ένα δείγμα συμπλήρωσης):

  1. Στη φόρμα εγγραφής, συμπληρώνετε το επώνυμο, το όνομα και το πατρώνυμο σας.
  2. Στη συνέχεια, γράφετε την ημερομηνία γέννησής σας
  3. Kαταχωρείτε τα στοιχεία του διαβατηρίου: σειρά και αριθμό
  4. Στη συνέχεια, επισημαίνετε τον συναιτών – αυτό είναι το άτομο που θα πάρετε μαζί σας στο ταξίδι σας. Μπορεί να είναι σύζυγος, γυναίκα, μαμά, μπαμπάς, παιδί. Δηλαδή, οποιοσδήποτε συγγενής ή φίλος. Βάζετε ένα τικ, και γράφετε τα δεδομένα του (παρακάτω οθόνη).
  5. Στη συνέχεια, καταχωρείτε τον τόπο κατοικίας σας, το κινητό σας τηλέφωνο, τη διεύθυνση email σας και βάζετε 2 τικ στα πλαίσια ελέγχου που λένε ότι συμφωνείτε με την πολιτική εγγραφής και εταιρείας και κάνετε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή”.

Συγχαρητήρια, η εγγραφή στην Greenway ήταν επιτυχής! Αμέσως μετά την εγγραφή σας, ένα SMS με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας θα σταλεί στον αριθμό τηλεφώνου σας, τον οποίο αναφέρατε στη φόρμα εγγραφής.

Greenway – προσωπικός λογαριασμός

Στη συνέχεια, μπαίνετε στο σάιτ mygreenway.eu και κάνετε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου στην επάνω δεξιά γωνία.

Θα ανοίξει ένα παράθυρο στο οποίο πρέπει να συμπληρώσετε τη χώρα, την πόλη (η περιοχή συμπληρώνεται αυτόματα κατά τη σύνταξη μιας πόλης) και τη γλώσσα και να πατήσετε το κουμπί

SAVE (OK)

Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το άτομο για εξουσιοδότηση και είσοδο στον ιστότοπο

Στο παράθυρο “Εξουσιοδότηση”, εισαγάγετε τον αριθμό ταυτότητας (ID) και τον κωδικό πρόσβασης που ήρθε στο τηλέφωνό σας νωρίτερα.

Κάνοντας κλικ στο “Log In“ θα μπείτε στον ιστότοπο της Greenway

Παραγγελία Greenway

 Αμέσως μετά την εγγραφή της Greenway, μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία online. Αν θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με την Greenway και να λάβετε όλα τα μπόνους, τότε πρέπει να παραγγείλετε για 50 μονάδες (70-80 ευρώ). Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα “Προϊόντα” και να εξοικειωθείτε με τα προϊόντα Greenway.

Στη συνέχεια, θα σας εμφανιστεί μια σελίδα όπου θα επιλέξετε τη σειρά που βρίσκετε πιο ενδιαφέρουσα για να παραγγείλετε. Για παράδειγμα, το πιο δημοφιλές προϊόν της εταιρείας είναι η σειρά AQUAMAGIC. Πρόκειται για τα μοναδικά πετσετάκια Greenway κατασκευασμένα από τεμαχισμένες μικροΐνες, οι οποίες μπορούν να αφαιρέσουν τους πιο σοβαρούς λεκέδες χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών και οικιακών χημικών.

 

Προϊόντα Greenway 

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από άλλες σειρές προϊόντων Greenway:

Aquamagic – νέα τεχνολογία καθαριότητας χωρίς χημικά (πετσετάκια για τον καθαρισμό του σπιτιού, του αυτοκινήτου, καθώς και για τη φροντίδα του δέρματος και του σώματος) 

Essential Sharme – φυσικά έλαια για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων

Aquamatic – καινοτόμα συστήματα καθαρισμού (σφουγγαρίστρες με διαφορετικές λειτουργίες)

BioTrim – απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων, καθαριστικά για γούνα και μαλλί, πάστες οικολογικού καθαρισμού

 

Πώς να κάνετε μια παραγγελία Greenway

Αν θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με την Greenway, σας προσκαλούμε στην ομάδα μας.

 

Με το να γίνετε μέλος της ομάδας μας  λαμβάνετε:

 

Πρόσβαση στην κλειστή ομάδα με αναλυτικές οδηγίες για την επιχειρηματική δραστηριότητα

Υλικά

Αποτελεσματική εκμάθηση στο Zoom

Συνεχή προσωπική υποστήριξη και βοήθεια 

 

Δωρεάν συμβουλευτική

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για τη δωρεάν συμβουλευτική μου, όπου θα απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα σας πω από πού πρέπει να ξεκινήσετε για να αναπτύξετε επιτυχώς την επιχείρηση σας με την Greenway και να αρχίσετε να κερδίζετε καλά έσοδα.

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να εγγραφείτε στη συμβουλευτική μου.