ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ-EYLINER ΜΑΥΡΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ

41 FOET INK LINER BLACK GLOSSY
#02641EU

Για τη δημιουργία ενός κομψού μακιγιάζ ματιών. Το eyeliner με το άνετο άκρο-εφαρμογέα καθιστά εύκολο να σχεδιάσετε ίσιες γραμμές με το επιθυμητό πάχος, από λεπτές έως γραφικές και avant-garde. Το αδιάβροχο eyeliner GLOSSYINKLINER – δίνει ένα πλούσιο μαύρο χρώμα, ακριβό γυαλιστερό φινίρισμα και εξαιρετική ανθεκτικότητα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας: δεν ξεθωριάζει, δεν αφήνει σημάδια και δεν απλώνεται.

Τέλειες ευθείες γραμμές; Εύκολο! Με το eyeliner -μαρκαδόρο  GLOSSYINKLINER, η δημιουργία του διάσημου cat eye είναι απίστευτα εύκολη: η βολική άκρη του εφαρμογέα εξασφαλίζει ακριβή εφαρμογή και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πάχος των γραμμών – από λεπτό σε γραφικό. Το βαθύ μαύρο χρώμα του eyeliner επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης εξαιρετικά ελαφρού άνθρακα υψηλής καθαρότητας, ενώ η φόρμουλα τριών υψηλής ποιότητας στοιχείων σχηματισμού φιλμ είναι υπεύθυνη για απίστευτη ανθεκτικότητα και την εξαιρετική γυαλιστερή λάμψη.

  • Γυαλιστερό eyeliner GLOSSY INKLINER
  • Εύκολη εφαρμογή, εξαιρετικά λεπτές και εκφραστικές γραμμές.
  • Εξαιρετική υφή για εφαρμογή σε σκιές ματιών ή ως βάση.
  • Αδιάβροχο, δεν απλώνεται, διαρκεί έως και 24 ώρες.

Εφαρμογή: Σχεδιάστε τη γραμμή όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Συστατικά: Νερό, Στυρένιο / Ακρυλικά / Μεθακρυλικό Αμμώνιο Συμπολυμερές, Φαινοξυαιθανόλη, Καπρυλυλγλυκόλη, Θειικό Νάτριο Laureth-12, Θειικό Νάτριο Λαυλεστέρα, Στυρένιο/Συμπολυμερές Ακρυλικών /, Διϋδροξικό Οξύ Νατρίου, CI 77266 (νανο), Μεθυλοπροπάνιο, Συμπολυμερές Ακρυλικών, Μετουσιωμένη Αλκοόλη, Κοκο-γλυκοσίδη, Poloxamer 407, BHT, PEG-12 Διμεθικόνη, Οκταδεκυλ δι-τ-βουτυλο-4 υδροξυϋδροκινναμικός εστέρας, Ιωδοπροπυνυλο βουτυλοκαρβαμικό άλας, Ξανθανικό Κόμμι.

Συνθήκες αποθήκευσης: αποθηκεύστε στην κλειστή αρχική συσκευασία του σε δροσερό και ξηρό μέρος σε θερμοκρασία 5 έως 25 ° C, αποφεύγοντας την έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως.

Ημερομηνία λήξης: 31 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής (σελ. 39).

Η ημερομηνία παραγωγής αναγράφεται στη συσκευασία.

10.2 €