ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ EYELINER/ ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ

40 FOET INK LINER BLACK MATT
#02640EU

Το ματ eyeliner-μαρκαδόρος είναι το τέλειο εργαλείο για τη δημιουργία ενός εκφραστικού βλέμματος τόσο για τις καθημερινές όσο και για ειδικές περιστάσεις. Μετά την εφαρμογή του μακιγιάζ το πρωί, μπορείτε να το ξεχάσετε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας: η αδιάβροχη επένδυση δεν αφήνει σημάδια στα βλέφαρα, δεν μουτζουρώνει ούτε απλώνεται για έως και 24 ώρες. Η βολική άκρη-εφαρμογέας σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γραμμές διαφορετικού πάχους, από λεπτές έως παχιές. Γοητεύστε με το βλέμμα σας και απολαύστε την άνεση της χρήσης!

Ίσιες και όμορφες γραμμές! Το eyeliner-μαρκαδόρος με το λεπτό ματ φινίρισμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ των ματιών, ακόμη και για όσους δεν είναι makeup artists. Η βολική άκρη-εφαρμογέας διασφαλίζει την ακρίβεια και την ευκολία εφαρμογής, εσείς χρειάζεται μόνο να ρυθμίσετε το πάχος των γραμμών. Η υψηλή περιεκτικότητα σε σφαιρίδια φυτικής κυτταρίνης παρέχει πλούσιο ματ φινίρισμα και απορρόφηση των γυαλάδων, ενώ η μεμβράνη πολυμερούς παρέχει μέγιστη σταθερότητα και αντοχή στο νερό.

Ματ eyeliner MATTEINKLINER

  • Έντονο μαύρο χρώμα.
  • Απαλό φινίρισμα ματ. Ματ χρώμα.
  • Εξαιρετική υφή για εφαρμογή σε σκιές ματιών ή ως βάση.
  • Ανθεκτικό στο νερό, δεν μουτζουρώνει ή απλώνεται.
  • Ανθεκτικότητα για 24 ώρες.

Εφαρμογή: Σχεδιάστε τη γραμμή όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Συστατικά: Νερό, Στυρένιο / Ακρυλικά/ Συμπολυμερές Μεθακρυλικού Αμμωνίου, Φαινοξυαιθανόλη, Κάπρυλυ Γλυκόλη, Θειικό νάτριο Laureth-12, Λαυρυλοθειικό νάτριο, Στυρένιο / Συμπολυμερές Ακρυλικών, CI 77266 (νάνο), Μεθυλοπροπανοδιόλη, Διϋδροξικό οξύ Θείου, Κυτταρίνη, Κοκο-γλυκοσίδη, PEG-60 Υδρογονωμένο Καστορέλαιο, Poloxamer 407, BHT, Κιτρικό Οξύ, Σορβικό Κάλιο, Φαινυλοπροπανόλη, Βενζοϊκό νάτριο, Βενζυλική Αλκοόλη, Cinnamal, Αλκοόλη Cinnamal.

Συνθήκες αποθήκευσης: αποθηκεύστε στην καλά κλειστή αρχική του συσκευασία σε δροσερό και ξηρό μέρος σε θερμοκρασία 5 έως 25 ° C, αποφεύγοντας την έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως (σελ. 51). Μην αποθηκεύετε ανάποδα.

Ημερομηνία λήξης: 31 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής.

Η ημερομηνία παραγωγής αναγράφεται στη συσκευασία.

Προειδοποίηση για ηλιακά εγκαύματα: Αυτό το προϊόν περιέχει άλφα υδροξυ-οξύ (AHA), το οποίο μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία του δέρματός σας στον ήλιο και, ιδιαίτερα, την πιθανότητα ηλιακού εγκαύματος. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό, φορέστε προστατευτικά ρούχα και περιορίστε την έκθεση στον ήλιο ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν και για μια εβδομάδα μετά.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ: 1,2 ml.

8.5 €