Καλλυντικό πανάκι καθαρισμού «NEGA»

02221EU

Χάρη στην καινοτόμο δομή του, αφαιρεί αποτελεσματικά τα υπολείμματα μακιγιάζ, τη λιπαρότητα, και τα νεκρά κύτταρα. Διαθέτει μοναδικές απορροφητικές ιδιότητες. Η χρήση της τεχνολογίας Silver αποτρέπει την εμφάνιση και την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων -λόγω της περιεκτικότητας της σε νανοσωματίδια ασημιού . Η συνεχής χρήση της σερβιέτας βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, αναζωογονεί την επιδερμίδα, αυξάνει την επιδεκτικότητα των επιδερμικών κυττάρων στα θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά των καλλυντικών. Προσφέρει μια ελαφριά απολέπιση. Για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων.

Παράγεται από την Ecovita Group σε συνεργασία με την E.G.K., Ιαπωνία

Εξαιρετικά λεπτό, αποτελούμενο από διαχωρισμένες μικροΐνες

Έχοντας δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, τα προϊόντα μικροϊνών AQUAmagic διακρίνονται λόγω των μοναδικών απορροφητικών τους ιδιοτήτων, της ευελιξίας, της αντοχής και της ανθεκτικότητας. Αφαιρούν με ιδανικό τρόπο τυχόν βρωμιά και είναι όσο το δυνατόν πιο απαλά στις επιφάνειες που πρέπει να καθαριστούν. Πρόκειται για ένα κλωστοϋφαντουργικό προϊόν νέας γενιάς, ένα ολοκληρωμένο πρότυπο καθαριότητας, ομορφιάς και άνεσης!

Προϋποθέσεις χρήσης:

-Χρησιμοποιήστε αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
-Πλένετε με σαπούνι ή ήπιο απορρυπαντικό που δεν περιέχει λευκαντικό ή μαλακτικό, ξεχωριστά από άλλων ειδών υφάσματα
-Μην το χρησιμοποιείτε σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας (μην σκουπίζετε ζεστές οικιακές συσκευές: μάτια κουζίνας, θερμαντήρες, λάμπες)
-Μην το σιδερώνετε
-Μην το αφήνετε να στεγνώνει πάνω σε καλοριφέρ
-Μην το πλένετε στο πλυντήριο και μην το στεγνώνετε με φυγοκεντρικές μηχανές
-Μην αφήνετε τις μικροΐνες AQUAmagic να έρθουν σε επαφή με οικιακά χημικά

Για να διατηρήσετε τις μοναδικές ιδιότητες και την εμφάνιση των προϊόντων μικροϊνών AQUAmagic, είναι απαραίτητο να τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις χρήσης.

Εάν τις ακολουθήσετε, το προϊόν διαρκεί έως δύο χρόνια.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

– Η χρήση προϊόντων μικροϊνών είναι φιλική προς το περιβάλλον.

-Τα προϊόντα και οι συσκευασίες είναι κατάλληλες για για περαιτέρω επεξεργασία.

– Οι μικροϊνες αποτελούνται από οργανικές ενώσεις νέας γενιάς και δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες – η ανακύκλωση αυτών των προϊόντων δεν βλάπτει το περιβάλλον.

5.60 €