ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ, ΓΚΡΙ

#08086EU

Το γάντι για scrab θα αλλάξει τον τρόπο που κάνετε ντους και θα το μετατρέψει σε ένα απολαυστικό τελετουργικό σπα. Το γάντι είναι διπλής όψης: η ανάγλυφη πλευρά απολεπίζει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενώ η απαλή πλευρά καθαρίζει το δέρμα. Χάρη στην ειδική υφή των ινών, το γάντι παρέχει ένα ελαφρύ μασάζ που βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος και προάγει την ανάπλαση του δέρματος.

Διαστάσεις: 24×15 cm

Το καθαρό και υγιές δέρμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε αγάπη προς  τον εαυτό σας. Το γάντι απολέπισης είναι διπλής όψης: η απαλή πλευρά καθαρίζει απαλά το δέρμα, ενώ η ανάγλυφη πλευρά απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και κορεσμό των κυττάρων του δέρματος με οξυγόνο. Χάρη στο εφέ ελαφρού μασαζ , το δέρμα σας θα είναι λείο και τονωμένο.

Οι Ιαπωνικές μικροΪνες της σειράς CARE έχουν σχεδιαστεί για να φροντίζουν το δέρμα προσώπου και σώματος. Είναι ευχάριστα στην αφή και κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος. Οι ίνες είναι ιδανικές για τον καθαρισμό του δέρματος. Δεν απαιτούν τη χρήση πρόσθετων καλλυντικών και παρέχουν αποτελέσματα μασάζ και απολέπιση.

Οι Ιαπωνικές μικροΪνες Green Fiber CARE είναι:

-Φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλές. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα απορρυπαντικά.

-Υψηλής τεχνολογίας. Βασίζονται στην ίνα UpPoly με μοναδικό δίχτυ, που αναπτύχθηκε με χρήση ιαπωνικής τεχνολογίας.

-Διαρκής. Είναι ανθεκτικά στη φθορά και δείχνουν καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια ζωής είναι δύο χρόνια.

-Οικονομικές. Εξοικονομούν χρήματα, χρόνο και ενέργεια.

– Πολλαπλών χρήσεων. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς. Τα δημοφιλή είδη είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα .

80% πολυεστέρας, 20% πολυαμίδιο

Εφαρμογή:

Χρησιμοποιήστε όταν είναι υγρό. Μην σιδερώνετε, μην στεγνώνετε στο καλοριφέρ.

19.7 €