Ακροφύσιο μικροϊνών για σφουγγαρίστρα με μπουκάλι ψεκασμού Green Fiber

#06106EU

Μέγεθος: 37 x 11 cm

Το ακροφύσιο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη σφουγγαρίστρα ψεκασμού Green Fiber AERO. Κατασκευασμένο από μικροΐνες -βρωμιά, σκόνη, μικρά συντρίμμια, το τρίχωμα και τα μαλλιά δεν θα λερώνουν την επιφάνεια αλλά θα στερεωθούν σε ειδική δομή ινών.

Το ακροφύσιο έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει γρήγορα τη σκόνη και την ξηρή βρωμιά κατά τον καθημερινό καθαρισμό συντήρησης. Είναι κατασκευασμένο ειδικά για τη σφουγγαρίστρα ψεκασμού πράσινων ινών AERO. Η επιφάνειά του είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικές στη φθορά μικροΐνες, οι οποίες έχουν πολύ μικρές διατομές και μπορούν να διεισδύσουν στις μικρότερες εσοχές, αφαιρώντας τη βρωμιά από αυτές χωρίς τη χρήση οικιακών χημικών ουσιών.

Το ακροφύσιο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δαπέδων: παρκέ, laminate, πλακάκια και λινοτάπητα. Απορροφά καλά την υγρασία και δεν αφήνει ραβδώσεις κατά τον καθαρισμό. Η εξαιρετικά μαλακή επιφάνεια του ακροφυσίου δεν γρατζουνίζει ευαίσθητες επιφάνειες.

Σε όλο το μήκος, συνδέεται με ασφάλεια στη βάση της σφουγγαρίστρας με αυτοκόλλητο , έτσι ώστε να μην πετάει κατά τον καθαρισμό και το ξέπλυμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Πλύνετε στο χέρι πριν από την πρώτη χρήση.

Μην το χρησιμοποιείτε σε υψηλές θερμοκρασίες (μην σκουπίζετε θερμαινόμενες συσκευές, μην στεγνώνετε σε ζεστά θερμαντικά σώματα, μην χρησιμοποιείτε σε σάουνες κ. λπ. ).

Μην σιδερώνετε.

Χρησιμοποιήστε αυστηρά για τον προορισμό του σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

100% Πολυεστέρας

16.30 €