ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ SHARME ESSENTIAL ΠΑΛΜΑΡΟΖΑ, 5 ml

#02825EU

100% φυσικό αιθέριο έλαιο παλμαρόζας

Λατ. Cymbopogon martinii

Η πατρίδα της παλμαρόζας είναι η Ανατολική Ινδία. Αυτό το φυτό ήταν γνωστό από την αρχαιότητα στους Αγιουρβεδικούς θεραπευτές, οι οποίοι έβλεπαν σε αυτό μια πηγή εναρμόνισης της γυναικείας ενέργειας. Οι Ινδοί έμποροι εμπορεύονταν το έλαιο παλμαρόζας τόσο ως θυμίαμα όσο και ως φάρμακο για πεπτικές διαταραχές και λοιμώξεις. Το έλαιο παλμαρόζας λαμβάνεται με απόσταξη ατμού. Το ζαλιστικό άρωμά του δεν έχει αφήσει τη μόδα της αρωματοποιίας για αρκετούς αιώνες.

Ομαλοποιεί τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και την παραγωγή σμήγματος, απομακρύνει τη φλεγμονή, έχει αναγεννητικές και αποσμητικές ιδιότητες. Έχει ευεργετική επίδραση στο ώριμο και αφυδατωμένο δέρμα: αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία του νερού, εξομαλύνει τις ρυτίδες, τονώνει, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα.

Βελτιώνει επίσης τις μεταβολικές διεργασίες, αντισταθμίζει την έλλειψη ενζύμων, βελτιστοποιεί την πέψη, βοηθά με διαταραχές της εκροής λεμφαδένων και προβλήματα στη λειτουργία των καρδιαγγειακών και ενδοκρινικών συστημάτων, καταπραΰνει, προστατεύει από το άγχος, συμβάλλει στη συγκέντρωση, αυξάνει τη σεξουαλική ικανότητα.

Ένα δελεαστικό, περίπλοκο, λεπτό, γλυκό, πικάντικο, λιπαρό, μελώδες άρωμα που βοηθά στην καταπολέμηση της συναισθηματικής εξουθένωσης.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

– Αρωματισμός χώρου: 4-6 σταγόνες ανά 15 τ. μ. Βελτιώνει τη μνήμη.
– Εμπλουτισμός καλλυντικών: έως 10 σταγόνες ανά 15 g του προϊόντος.
– Μενταγιόν αρωματοθεραπείας: 3 σταγόνες – για να ξεπεραστούν τα συναισθήματα ανασφάλειας.
– Αρωματισμός μπάνιου: 5 σταγόνες ανά ½ φλιτζάνι γάλα ή κρέμα, προσθέστε το μείγμα στο μπάνιο.
– Ανακουφίζει από την νευρική ένταση.
– Μασάζ: 2-3 σταγόνες ανά 5 ml βασικού ελαίου.
– Μόνο για εξωτερική χρήση!

8.6 €