ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ SHARME ESSENTIAL ΚΑΝΕΛΑ, 5 ml

#02822EU

100% φυσικό αιθέριο έλαιο κανέλας

Λατ. Cinnamomum zeylanicum

Όντας νωστή από τα αρχαία χρόνια, η κανέλα συνδέεται με πολλούς μύθους και θρύλους. Έτσι, είναι γνωστό από τη Βίβλο ότι ήταν ιερό φυτό στον κήπο του Βασιλιά Σολομώντα. Ο Αβικέννας την εκτιμούσε επίσης πολύ. Η σκόνη κανέλας έχει χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή θυμιαμάτων και φαρμάκων. Οι βλαστοί και τα φύλλα της περιέχουν περίπου 1% του αιθέριου ελαίου, το οποίο λαμβάνεται με απόσταξη ατμού. Οι αρωματοποιοί χρησιμοποιούν συχνά το αιθέριο έλαιο αυτό για να δημιουργήσουν αρώματα ανατολίτικου στυλ. Το ηλιόλουστο άρωμα της κανέλας αρέσει σχεδόν σε όλους.

Επίσης παρέχει στα κύτταρα του δέρματος επαρκή θρέψη, εξαλείφει τη νωθρότητα και την ωχρότητα του δέρματος, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και τις μεταβολικές διεργασίες, προστατεύει από τη γήρανση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, εξομαλύνει τις λεπτές ρυτίδες, και απομακρύνει τη λιπαρότητα και τα εξανθήματα. Αποτελεσματική κατά της κυτταρίτιδας. Βοηθά στην αντιμετώπιση των μυκητιασικών προβλημάτων του δέρματος

Έχει ευεργετική επίδραση σε όλα σχεδόν τα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού. Αποτελεί σχυρό αντιτοξικό και αντιγρυπικό μέσο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Βοηθά να ξεπεραστεί η κατάθλιψη και το άγχος. Αυξάνει την ισχύ και διεγείρει τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Το ζεστό, πικάντικο, γλυκό, άνετο και αναζωογονητικό της άρωμα, εμπνέει και γεμίζει με δημιουργικότητα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

– Αρωματισμός χώρου: 4-6 σταγόνες ανά 15 τ. μ. Δημιουργεί μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα.
– Εμπλουτισμός καλλυντικών: έως 3 σταγόνες ανά 15 g του προϊόντος.
– Μενταγιόν αρωματοθεραπείας: 2-3 σταγόνες – για να ενισχύσετε την πίστη στον εαυτό σας.
– Αρωματισμός μπάνιου: ρίχνουμε 3-4 σταγόνες ανά ½ φλιτζάνι γάλα ή κρέμα, προσθέτουμε το μείγμα στο μπάνιο. Βοηθά να υπερνικήσουμε την κούρασης.
– Μασάζ: 2-3 σταγόνες ανά 5 ml βασικού ελαίου.
– Μόνο για εξωτερική χρήση!