ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ SHARME ESSENTIAL ΓΕΡΑΝΙ, 5 ml

#02802EU

Λατ. Pelargonium graveolens

Το γεράνι μεταφέρθηκε στην Ευρώπη από την Αμερική τον 17ο αιώνα και έγινε γρήγοραδημοφιλές. Αγαπήθηκε όχι μόνο για την ομορφιά του, αλλά και για το θεραπευτικό του άρωμα. Το γεράνι έχει κερδίσει τη φήμη ενός “σπιτικού θεραπευτή”, ανακουφίζοντας από τη ζέστη και το κρύωμα, προστατεύοντας σε περιόδους επιδημιών. Το αιθέριο έλαιο γερανίου λαμβάνεται από τα φύλλα του γερανίου με τη μέθοδο απόσταξης ατμού ή νερού. Μερικές σταγόνες είναι αρκετές – και αυτό το ευχάριστο άρωμα θα μείνει μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το έλαιο γερανίου τονώνει και συσφίγγει το δέρμα, απομακρύνει αποτελεσματικά τους ερεθισμούς, μειώνει τις ρυτίδες, και δίνει στο πρόσωπο μια λαμπερή και φρέσκια εμφάνιση. Ιδανικό για ξηρές, ευαίσθητες και ώριμες επιδερμίδες.

Το έλαιο γερανίου έχει μια άξια φήμη ως ένα ισχυρό παυσίπονο, αντιφλεγμονώδες και αποσυμφορητικό. Ενισχύει τις μεταβολικές διεργασίες, διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων, βελτιώνει τη ροή των λεμφών, και θεραπεύει πληγές και εγκαύματα. Βοηθά στα τσιμπήματα των εντόμων.

Το άνετο, ζεστό, ελαιώδες, ρητινώδες, και πικρό λουλουδένιο άρωμα του γερανίου, χαρίζει ηρεμία και ισορροπία.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

– Αρωματισμός χώρου: 4–6 σταγόνες ανά 15 τ. μ — ηρεμία και βελτίωση διάθεσης.
– Μενταγιόν αρωματοθεραπείας: 1–2 σταγόνες για εξάλειψη του άγχους.
– Μασάζ: 2–3 σταγόνες ανά 5 ml βασικού ελαίου.
– Εισπνοές: 1–2 σταγόνες ανά 1 L ζεστό νερό. Διάρκεια της διαδικασίας — 4–5 λεπτά.
– Εμπλουτισμός καλλυντικών: μέχρι 5 σταγόνες ανά 15 g προϊόντος.
– Μόνο για εξωτερική χρήση! Μακριά από φωτιά! Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους +15 ° C, μακριά από παιδιά, ξεχωριστά από τα τρόφιμα, με ένα καλά κλειστό καπάκι.

12.8 €