ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ SHARME ESSENTIAL , ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ, 5 ml

#02813EU

Λατ. Eucalyptus globulus

Ο ευκάλυπτος δεν είναι ευεργετικός μόνο για τον άνθρωπο: οι μέλισσες που συλλέγουν
νέκταρ από τα άνθη του δεν αρρωσταίνουν ποτέ. Το κορεσμένο με αιθέρια έλαια ξύλο
ευκαλύπτου δεν σαπίζει. Η Έλενα Ραίριχ παρατήρησε ότι μερικές σταγόνες ελαίου ευκαλύπτου αρκούν για την απολύμανση των εγκαταστάσεων. Παραγόμενο με τη μέθοδο απόσταξης ατμού, το έλαιο ευκαλύπτου βρίσκεται στις καλύτερες συνθέσεις αρωματοποιίας

Το έλαιο ευκαλύπτου είναι γνωστό ως ένα ιδανικό μέσο για τη φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας: καταπολεμά αποτελεσματικά την ακμή και τα διάφορα εξανθήματα, ομαλοποιεί την παραγωγή σμήγματος και εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές. Παράλληλα, τρέφει και ενυδατώνει τέλεια τα μαλλιά, ενώ βοηθά και στην απαλλαγή από την πιτυρίδα.

Μια από τις κύριες θεραπευτικές δράσεις του ελαίου είναι η θεραπεία των πληγών, των διαβρώσεων και των εγκαυμάτων. Επιπλέον, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, έχει ευεργετική επίδραση στο αναπνευστικό σύστημα, αποτρέπει την ανάπτυξη λοιμώξεων, και καθαρίζει τον αέρα από βακτήρια.

Το ισχυρό, ρητινώδες, ξινό, καμφορο-πικάντικο και δροσιστικό άρωμα ευκαλύπτου ενεργοποιεί την ψυχική και συναισθηματική ενέργεια.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

– Αρωματισμός χώρου: 3 σταγόνες ανά 15 τετραγωνικά. για απόσμιση του αέρα. Βοηθά στην αντιμετώπιση των κρυολογημάτων.

– Εμπλουτισμός καλλυντικών: έως 7 σταγόνες ανά 15 g προϊόντος.
– Μενταγιόν αρωματοθεραπείας: 1–2 σταγόνες.
– Αρωματισμός μπάνιου: Αραιώστε 5-7 σταγόνες σε ½ φλιτζάνι γάλα ή κρέμα και προσθέστε το μείγμα στο μπάνιο. Βοηθά στις φλεγμονές του δέρματος και ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους.
– Μασάζ: 2-3 σταγόνες ανά 5 ml βασικού ελαίου.
– Εισπνοές: 5 σταγόνες ανά λίτρο ζεστού νερού. Η διαδικασία διαρκεί έως 10 λεπτά.

– Μόνο για εξωτερική χρήση! Μακριά από φωτιά! Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους +15 ° C, μακριά από παιδιά, σε ξεχωριστή θέση από τα τρόφιμα, με ένα καλά κλειστό καπάκι.

6.1 €