100% φυσικό αιθέριο έλαιο περγαμόντου

#02801EU

Το αιθέριο έλαιο περγαμόντου αποκτήθηκε για πρώτη φορά από μοναχούς από τη Φλωρεντία. Οι Ιταλοί έμποροι το πουλούσαν σε υψηλή τιμή σε άλλες χώρες ως το καλύτερο φάρμακο για τον πυρετό και για την καταπολέμηση των εντόμων. Σήμερα, το έντονο άρωμα του περγαμόντου είναι γνωστό σε όλους, καθώς αποτελεί τη βάση πολλών δημοφιλών συνθέσεων αρωματοποιίας και το κύριο “χαιλαιτ” του αγαπημένου σε όλο τον κόσμο τσαγιού Earl Grey.
Το αιθέριο έλαιο περγαμόντου εξαλείφει τα προβλήματα της λιπαρής επιδερμίδας και την τονώνει, ανακουφίζει από τη φλεγμονή, τον ερεθισμό και το ξεφλούδισμα, φωτίζει το δέρμα, βοηθά στον έρπη και την ακμή, και ανακουφίζει από το πρήξιμο. Χρησιμοποιείται επιτυχώς για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το περγαμόντο είναι επίσης ένα εξαιρετικό αντισηπτικό. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανακουφίζει από τη θερμότητα, βοηθά στον μυϊκό πόνο, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους σπασμούς και το οίδημα και βελτιώνει την πέψη.
Η μυστηριώδης, στιφή, πικρο-καπνιστή μυρωδιά του περγαμόντου εμπνέει και δίνει ζωτικότητα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
– Αρωματισμός χώρου: 3 σταγόνες έλαιο περγαμόντου και 3 σταγόνες λάδι λεβάντας ανά 15 τ.μ. – για την υπερβολική συναισθηματική πίεση.
– Εμπλουτισμός καλλυντικών: έως 5 σταγόνες ανά 15 g του προϊόντος.
– Μενταγιόν αρωματοθεραπείας: 3 σταγόνες – για να ξεπεραστούν τα συναισθήματα του φόβου.
– Αρωματισμός μπάνιου: 4-7 σταγόνες ανά ½ φλιτζάνι γάλα ή κρέμα, και προσθέτουμε το μείγμα στο μπάνιο. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό ή ηρεμιστικό.
– Μασάζ: 2-3 σταγόνες ανά 5 ml βασικού ελαίου.

– Κομπρέσα για μέιωση της θερμότητας στους μύες των ποδιών: 15 σταγόνες ανά 200 ml νερού.
– Σάουνα: 10 σταγόνες περγαμόντου, 5 σταγόνες το καθένα – ευκάλυπτος και μέντα. 5 σταγόνες αυτού του μείγματος σε 1 λίτρο ζεστού νερού.
– Μόνο για εξωτερική χρήση! Μακριά από φωτιά! Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους + 15 ° C, μακριά από παιδιά, ξεχωριστά από τα τρόφιμα, με ένα καλά κλειστό καπάκι.

7.9 €