ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ AQUAMATIC TURBO

02117EU

Ξεχάστε όλη την ταλαιπωρία του καθαρισμού, με το μοναδικό σύστημα AQUAmatic TURBO, όλα είναι παρελθόν. Η σφουγγαρίστρα θα φτάσει στα πιο δύσκολα προσβάσιμα μέρη και θα ξεπεράσει τυχόν εμπόδια. Η “κεφαλή” της σφουγγαρίστρας περιστρέφεται κατά 360 μοίρες και είναι προσαρτημένη στη λαβή με ένα κινητό μεντεσέ, που καθιστά τη συσκευή πραγματικά διαπερατή.

Ο μηχανισμός  ξεβγάλματος λειτουργεί με πεντάλ ποδιού και περιστρέφεται με ταχύτητα έως 2500 στροφές το λεπτό, πράγμα που σημαίνει ότι η σφουγγαρίστρα είναι έτοιμη να δουλέψει σε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι εκπληκτικά υγροσκοπικές συνδέσεις θα συλλέγουν αμέσως νερό μαζί με βρωμιά και θα σκουπίζουν τυχόν επιφάνειες σε λάμψη χωρίς τη βοήθεια οικιακών χημικών.

Το σετ περιλαμβάνει σφουγγαρίστρες σε τρία διαφορετικά χρώματα. Δεν θα μεταφέρετε βρωμιά από το μπάνιο ή το διάδρομο στο υπνοδωμάτιο. Για κρεβατοκάμαρα και παιδικό  δωμάτιο, έχει σχεδιαστεί σφουγγαρίστρα με λευκές μικροινες , για καθιστικό – με πράσινες και για κουζίνα, μπάνιο και διάδρομο με μπλε μικροινες.

Με το AQUAmatic TURBO θα καθαρίσετε ιδανικά όχι μόνο το πάτωμα, αλλά και τους τοίχους, τις οροφές, τις πόρτες και τα πλακάκια. Το μήκος της λαβής είναι ρυθμιζόμενο στα 85 έως 130 cm για να διασφαλιστεί η χρήση του τόσο από ενήλικες όσο και από παιδιά.

94.10 €